Haagsche kunsthandel

Groenensteyn Crystal Lighting, onderdeel van de Haagsche Kunsthandel, is al sinds 1943 expert in kristallen verlichting, met als specialisatie kroonluchters. Het familiebedrijf heeft in deze jaren enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd. Een kroonluchter van Haagsche kunsthandel is een echte toevoeging aan een ruimte. Het brengt luxe, exclusiviteit en komt in vele varianten.

Informatie over Haagsche kunsthandel


previous arrow
next arrow

Europese materialen

Alle kristallen kroonluchters worden met de hand gemaakt. Het materiaal wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Hierdoor wordt er alleen gewerkt met de hoogwaardigste Europese materialen. Dit resulteert in zeer goede en kwalitatieve lampen. Alle kroonluchters worden handgemaakt en gemaakt met Swarovski Kristal. De lampen zijn 24-karaats verguld óf verchroomd/verzilverd en afgewerkt met een duurzame transparante laklaag. Zo is de verlichting niet alleen stijlvol, maar ook lang bestendig.

Maatwerk

Naast de standaardmodellen die verkrijgbaar zijn, is er ook een mogelijkheid om een kroonluchter volledig op maat te maken en te ontwerpen.  Alles wordt in eigen beheer gemaakt in het atelier in Woerdense Verlaat. Alle wensen van de klant kunnen vervuld worden op het gebied van verlichting. De kroonluchter kan bijvoorbeeld in een modern jasje worden gestoken, maar er kan ook een klassieke uitvoering worden geproduceerd.