• Perfect View Windows
  • Transportstraat 13
  • 6681 LP Bemmel

Grote raampartijen als toonaangevende factor | Perfect View Windows

Eenheid is een belangrijk stijlelement in de architectuur. We zien graag symmetrie en repetitie in een architectuurontwerp. Heldere lijnen die terugkomen vormen een eenheid en het menselijk brein wordt daar rustig van. En uiteraard kan jouw huis pas een thuis worden als je er tot rust kan komen, opladen en ontspannen. Je denkt misschien dat we het gaan hebben over een luxe wellness, maar dat is niet het geval. Rust is een zoveel breder begrip. Rust is ook grote raampartijen en minimale kozijnen, zodat de prikkels worden geminimaliseerd. En zwarte kozijnen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook enorm rustgevend omdat zwart een aardekleur is en daarom zoveel beter past in het groen buiten. Dus wil je een mooie binnen-buitenbeleving, ga dan voor Perfect View Windows!

Maatwerk

Alle projecten op ons platform bevatten in meer of mindere mate maatwerk. Bouwen wat je écht wil, waar je echt van droomt, dat is luxe. De bewoners van deze villa hebben Sander Douma Architecten ingehuurd voor het realiseren van hun droomhuis. Karakteriserend aan deze villa is de klassieke uitstraling. Die moest behouden blijven en liever eigenlijk nog verder geaccentueerd worden. De kozijnen van Perfect View Windows laten zien hoe belangrijk kozijnen zijn voor de uitstraling van een huis. De vakverdeling is duidelijk in de klassieke stijl uitgevoerd. De deuren zijn voorzien van ‘schopplaten’, oftewel panelen in deuren. Vroeger werden deze schopplaten gebruikt om schoenen tegen schoon aan te maken.  

Intense beleving

De kozijnen zijn tot stand gekomen middels een samenwerking met MHB, maar de lichtstraat die aansluit op de grote raampartij aan de achterkant van het huis is geproduceerd door Perfect View zelfDe ramen zijn volledig geïsoleerd zodat niet alle warmte erdoorheen komt. De pui loopt over in de lichtstraat middels dunne profielen en daardoor krijg je een intense beleving van maximaal daglicht. Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van onder andere ultraslanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu.  

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Perfect View Windows

____

____

Meer projecten zien van Perfect View Windows?