Groene wand, behang, wandbekleding, Dutch Walltextile Company

  • Dutch Walltextile Company
  • Jarmuiden 7
  • 1046 AC Amsterdam

Groene wand als sfeermaker | Dutch Walltextile Company 

De bewoners van deze prachtige woning hadden de wens voor een huis die rust uitstraalt en als een sfeervol en warm thuis aanvoelt. Bij het interieurontwerp stond deze wens dan ook centraal. Je ziet dan ook sterk terugkomen dat iedere keuze die in het interieurontwerp is gemaakt bijdraagt aan de warmte en sfeer in het huis. Zo komt de groene wand van Dutch Walltextile Company in veel ruimtes terug en is vaak de eyecatcher van de ruimte…

Spelen met kleur

Dat de keuze van een kleuren palette een van de belangrijkste onderdelen van een interieurontwerp is, is geen geheim meer. Kleuren kunnen zaken benadrukken, verdoezelen, speels maken, de rust bewaren en de sfeer bepalen. De kleur groen in dit ontwerp brengt een fris, natuurlijk en huiselijk gevoel met zich mee. Naast de rustige sfeer die deze groene wand creëert, geeft het ook een speels effect aan de ruimte. Het interessante aan deze groene kleur is namelijk dat de tint in ieder licht anders lijkt. Ook komt de groentint nog beter tot zijn recht dankzij de overige kleuren in het kleuren palette. De natuurlijke tinten en het zachtroze werken op deze manier namelijk perfect samen.

Passie voor textiel

Met een unieke collectie aan materialen, kleuren en texturen heeft de Dutch Walltextile Company niet alleen in Nederland maar ook internationaal succes. Het bedrijf heeft namelijk een unieke kijk op wandtextiel. Volgens hen geeft het een extra dimensie aan de ruimte en is het een aanvulling op ieder interieur. Daarnaast werkt de Dutch Walltextile Company uitsluitend samen met de beste wevers die werken met hoogwaardige materialen om zo een product met unieke kwaliteit te presenteren.

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Rene van Dongen

_____

_____

Meer projecten bekijken van Dutch Walltextile Company?