Golf Viktor | Buitenkeukens

Golf Viktor brengt uw keuken naar de tuin

Eindeloos genieten komt op de voorgrond te staan

Golf Viktor, specialist in het ontwerpen en vervaardigen van gepersonaliseerde outdoor designmeubels, brengt met zijn buitenkeuken Esperanto vrienden en familie samen in de tuin of op het terras om gezellig te koken, te tafelen en te genieten.

De klassieke barbecue blijft het goed doen in de zomer, maar met de Esperanto buitenkeuken van Golf Viktor kan iedereen echt koken in de tuin! De Esperanto buitenkeuken combineert een vast keukenblok met een uitschuifbare tafel in één meubel. In een handomdraai schuif je de tafel van het keukenblok. Gedaan met het gesleur van keukengerei naar buiten! Alle keukenmateriaal is reeds aanwezig om een perfecte maaltijd te bereiden.

Maatwerk
De unieke buitenkeukens bestaan uit duurzame materialen die perfect weerbestendig zijn.  Omdat iedereen een andere smaak en ook een andere tuininrichting heeft, is maatwerk erg belangrijk bij het realiseren van je droom-buitenkeuken.  De kleur, samenstelling en de grootte van de buitenkeuken kan je zelf bepalen. Een grill, een teppanyaki-plaat, een inductiekookplaat, een spoelbak, een boiler, een koelkast, handige kastjes… Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Eindeloos genieten
Golf Viktor garandeert een hoge kwaliteit en een perfecte afwerking bij zijn buitenkeukens. Door het tijdloos karakter en een strak design past de buitenkeuken perfect in jouw buiteninterieur. De buitenkeukens van Golf Viktor zijn een  toppunt van functionaliteit en design waardoor eindeloos genieten op de voorgrond komt te staan.

Golf Viktor | Buitenkeukens

Golf Victor | Buitenkeukens

___

Contactgegevens:

  • Golf Viktor
  • Smispoelstraat 33
  • 3665 As, België