Glenn Reynaert

Architect Glenn Reynaert stamt uit een familie van schilders en artistieke decorateurs. Zijn ouders beheren een indrukwekkend decorateursbedrijf in Diksmuide, zijn grootvader was eigenlijk voorbestemd om architect te worden, maar kon die studies niet aanvangen doordat hij als dwangarbeider jarenlang in Duitsland tewerk werd gesteld. In 1946 begon hij, zonder startkapitaal, als zelfstandig schilder en decorateur.

Informatie over Glenn Reynaert


Glenn Reynaert
Glenn Reynaert
Glenn Reynaert
Glenn Reynaert
previous arrow
next arrow

Toen Glenn Reynaert in Antwerpen afstudeerde als architect, kon hij de familiebelofte realiseren. Ook in Diksmuide begon hij zijn eigen bureau. Met vier medewerkers ging hij van start met project voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Glenn neemt zowel architectuur als binnenhuisarchitectuur voor zijn kiezen. Hij werkt dan ook op verschillende dieptes, maar hij gaat ook evengoed de breedte in, met het ontwerpen van meubels en andere elementen ten behoeve van een project.

Daarnaast trokken ook zijn verlichtingsarmaturen sterk de aandacht van de pers in Europa én de Verenigde Staten. De vele aanvragen uit binnen- en buitenland hebben een samenwerking gecreëerd met da’LUX, waardoor de lichtarmaturen nu in series op de markt worden gebracht, zowel voor het interieur als het exterieur.