Solarlux, glazen vouwwand

  • Solarlux
    Marie Curiestraat 2
    7442 DP Nijverdal

Glazen vouwwand | Solarlux 

De glazen vouwwanden van Sorlarlux zijn zoveel meer dan alleen een opening; ze vormen de verbinding tussen binnen en buiten. Grote transparantie en vloeiende overgangen verhogen namelijk het wooncomfort en vergroten de woonruimte. De vouwwanden voldoen aan de nieuwste eisen van modern en energiezuinig wonen en zijn daardoor super goed geïsoleerd, zeker als je gaat voor triple beglazing. De op maat gemaakte, flexibele glazen vouwwanden kunnen op velerlei manieren eenvoudig geopend worden en zorgen voor een royale verbinding met buiten. Licht en geruisloos verplaatst je de vouwdelen naar links of rechts, naar binnen of naar buiten.  

Grenzeloze combinatiemogelijkheden

De totaalbeleving die Solarlux weet te bieden middels haar vouwwanden is een groot gevoel van vrijheid. Je haalt veel daglicht naar binnen en je hebt een weids uitzicht op de tuin en de omgeving. Het maakt dan niet uit of de wand gesloten of open is. Functioneel, smalle profielen, optimale isolatie en grenzeloze combinatiemogelijkheden: de glazen vouwwand is voor vele doeleinden toepasbaar. Denk aan een vouwwand als gevelelement in een woonhuis of appartement, als onderbouw van een serredak, als horeca- of winkelentree of als balkonbeglazing; voor elke wens is een oplossing op maat. 

Solarlux, glazen vouwwand

Veel voordelen

Over de hele breedte geopend, verruimen glazen vouwwanden de woon- en leefruimte naar buiten en ze geven het begrip ´open wonen´ een geheel nieuwe dimensie.  De op maat gemaakte, flexibele beglazing oplossingen kunnen in een handomdraai met enkele simpele handelingen in elke gewenste stand geopend of gesloten worden .   Thuis, in openbare gebouwen of bedrijfspanden, met deze innovatieve glazen vouwwanden van aluminium, houten of hout/aluminium profielen realiseert men spraakmakende architectuur bij zowel nieuwbouw als renovatie. In dit project wordt de tuin volledig toegankelijk gemaakt vanuit de prachtig verbouwde leefkeuken. Het meer tijd doorbrengen buiten wordt op deze manier heel laagdrempelig behaald.  

Solarlux, glazen vouwwand

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Thea van den Heuvel

___

Solarlux

___

Meer projecten van Solarlux bekijken?