Glazen terrasoverkapping, glazen terrasoverkapping, Weinor

  • Showroom
  • Mathias-Brüggen-Straße 110
  • 50829 Keulen/Ossendorf

Glazen terrasoverkapping | Weinor

Glazen terrasoverkappingen hebben een doorslaggevend voordeel ten opzichte van andere terrasoverkappingen: ze brengen veel licht op het terras. Dat is een duidelijk voordeel, vooral op Noord- en Midden-Europese breedtegraden, aangezien de dagen daar ’s winters relatief kort en donker zijn. Het credo is: hoe meer licht je kan pakken, hoe beter. Om altijd de koploper te kunnen zijn op deze markt, heeft Weinor een nieuw model op de markt gebracht: de Terrazza Sempra, gebaseerd op het model Terrazza Originale, dat zich al vele jarenlang heeft bewezen.

Heldere lijnen, hoge stabiliteit 

De nieuwe Terrazza Sempra van Weinor is hoekig ontworpen, in tegenstelling tot het originele ontwerp waarin ronde vormen domineren. Dakdragers, staanders, dakgoot – overal zijn duidelijke lijnen te herkennen. Bijzonder inventief zijn de dakdragers, die dankzij hun T-dragervorm zeer stabiel zijn. Ze worden aan de voorzijde eenvoudig afgesloten met een hoekige afdekkap zodat een harmonieus totaalbeeld ontstaat. Ook de glaslijsten zijn optisch aangepast. Het nieuwe model staat voor heldere lijnen en een hoge stabiliteit. De glazen terrasoverkapping combineert bewezen technologie met tijdloos design.

Glazen terrasoverkapping, glazen terrasoverkapping, Weinor

Slimme details

Vele andere technische details die hun waarde hebben bewezen bij Terrazza Originale zijn overgenomen voor Terrazza Sempra. De vakmensen die de terrasoverkapping bij jou komen bouwen worden ontzettend gelukkig van de eenvoudige wijze van monteren. Bovendien kan de hoogte van de waterafvoer hier individueel worden aangepast, afhankelijk van de bouwkundige omstandigheden van je huis en jouw persoonlijke wensen. De middenstaander is ook verdwenen. De constructie is namelijk met staal verstevigd zodat een grotere overspanning mogelijk is. Dat betekent een onbelemmerd uitzicht!

Glazen terrasoverkapping, glazen terrasoverkapping, Weinor

Sterke accessoires  

Voor de Terrazza Sempra biedt Weinor nu ook de lichtlijst LED-Design in hoekige uitvoering aan. Dit houdt in dat je veel kleur kunt aanbrengen op je terras(sen). Met deze ledstrips kan je kiezen uit maar liefst 48 kleuren en 3 wittinten! Een andere optie is het verwarmingssysteem, dat met zijn kubusvormige uiterlijk perfect in de totale designlijn past. Als je daarbij ook graag bescherming wil tegen inkijk en zonwering, kan je de glazen terrasoverkapping uitbreiden met een verticale zonwering.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Weinor

___

___

Meer projecten bekijken van Weinor?