Weinor, terras overkapping, Terrazza Pure

  • Showroom
  • Mathias-Brüggen-Straße 110
  • 50829 Keulen/Ossendorf

Glazen terras overkapping | Weinor

De nieuwste constructie van Weinor, de Terrazza Pure, is een moderne glazen terras overkapping. Bij de klassieke terrasdaken loopt het dak schuin af voor de regenwaterafvoer. Bij de Terrazza Pure is de waterafloop al in het dak geïntegreerd waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar is. Met de Terrazza Pure wordt een compleet nieuwe terraswereld gecreëerd.

Gepersonaliseerd terras

Om van het terras een eigen plek te maken wordt er niet alleen rekening gehouden met het design, maar ook met de sfeer die overgebracht moet worden. De Terrazza Pure biedt beide. Het design wordt aangevuld met prachtige sierlijsten en sensationele verlichting. De sierlijsten zijn van hoge kwaliteit en in vijf verschillende kleuren te bestellen. Daarnaast kunnen ze geïntegreerd worden aan de buitenzijde van de staanders of onder de dakdragers. Hierdoor wordt het gemakkelijk gemaakt om een gepersonaliseerde terras overkapping samen te stellen.

Weinor, terras overkapping, gepersonaliseerd terras, Terrazza Pure

Staanders en dakdragers kunnen naar wens worden uitgerust met sierlijsten.

Verlichting

Met de Terrazza Pure is het mogelijk om een eigen verlichtingsconcept te ontwerpen. Weinor maakt gebruik van geïntegreerde LED-verlichting die te bedienen is met een speciale afstandsbediening. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om gemakkelijk de kleuren aan te passen.

Weinor, terras overkapping, verlichting, Terrazza Pure

Hoogwaardige kleur-LED-strips dompelen het terras in een aangenaam licht naar keuze.

Koudere dagen

De terras overkapping bevat een glazen schuifwand. Deze maakt het mogelijk om tijdens de koudere dagen nog lekker van het terras te genieten. Hierdoor kan er ook met regen en wind gebruik gemaakt worden van de Terrazza Pure.

Weinor, terras overkapping, Terrazza Pure,

Terrazza Pure omgetoverd tot Glasoase voor de koudere dagen.

Tekst: Weinor
Fotografie: Weinor

____

Weinor, terras overkapping

____

Meer projecten zien van Weinor?