glazen deur, Solarlux, exclusief, luxe, villa, gietvloer

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal

Glazen deur | Solarlux

Een stoere luxe villa als verlengstuk van zijn natuurlijke omgeving met grootse ruimtes. Van der Padt Architecten creëerde deze villa in jaren ’30 stijl. Comfortabel, veel privacy, schuine dakoverkappingen en plasticiteit in het metselwerk maken samen met de verrassende interieur details en de praktische en beschutte tuin de luxe villa compleet. De glazen deur in de keuken werden gerealiseerd door Solarlux.

Uniek ontwerp

Het interieurontwerp bevat veel natuurlijke en stoere materialen. Er is gebruikgemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen en warme sfeertonen in een kwaliteit die duidelijk de bewoners weerspiegelt. De grijstonen worden afgewisseld met ingetogen groen- en blauwtinten in de wandbekleding. Om een natuurlijke lichtinval te creëren is er veel gebruikgemaakt van glas en stalen deuren.

glazen deur, Solarlux, exclusief, luxe, villa, gietvloer

Open gevoel

Door het toepassen van de glazen deur in de keuken wordt een open gevoel gecreëerd. De wens van de bewoners, om binnen met buiten te betrekken, is hier in vervulling gegaan. Solarlux leverde de glazen deur die de keuken met de tuin verbindt. Daarnaast vormt deze een prachtig uitzicht over de tuin en in de zomer zelfs een verlenging van de keuken.

glazen deur, Solarlux, exclusief, luxe, villa, gietvloer

Kwaliteit en service

Al meer dan 30 jaar is Solarlux een gevestigde naam op het gebied van schuifpuien, terrasoverkappingen, serres en vouwwanden. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, kan er een optimale kwaliteit worden gegarandeerd. De glazen deur van bovenstaande woning is inbraakwerend en gemaakt van duurzaam materiaal. Hierdoor is het een echte toevoeging aan de luxe villa.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Solarlux

___

Meer projecten van Solarlux bekijken?