Vloer, Architect in Motion, Gietvloer, Egaal, Sfeer, the art of living, Malva gietvloeren

 • Kokend waterkraan, Quooker
  Malle | www.quooker.be
 • Verlichting (David Groppi & TossB), Brotec
  Lichtaart | www.brotec.be
 • Installatie elektriciteit, verlichting & domotica KNX systeem, E.V.I. bvba
  Tessenderlo | www.evibvba.be
 • Beeld & Geluid (Loewe, Panasonic & Bose), Alpha Turnhout
  www.alphahighend.be
 • Leverancier natuursteen & plaatsing graniet, Tuytelaers Natuursteen
  Ravels | www.tuytelaers.be

Gietvloeren | Architects in Motion

Opzoek naar hét element in huis dat je interieur bij elkaar brengt? Deze gietvloeren zijn een goede aanvulling in de design en architectuur wereld. Het is een moderne en duurzame optie die van goede kwaliteit is. Er zijn geen grenslijnen zichtbaar waardoor de ruimtes in contact staan met elkaar. Er wordt verbintenis gecreëerd en het maakt de omgeving open en ruimtelijker. Het geeft de uitstraling in je woning een flinke boost.

Jouw voorkeur

Deze vloeren passen gemakkelijk tussen de verschillende interieurstijlen, doordat ze verkrijgbaar zijn in bijna alle kleuren die in het Natural Colour System en het RAL-kleuren systeem zijn opgenomen. Hierdoor is er een ongelofelijk breed aanbod aan kleuren. Wat natuurlijk enorm fijn is. Met een beetje advies van de professionals van Malva Gietvloeren kun je de precieze kleur kiezen die het beste bij je woning en het interieur past. Ook bij de afwerking kun je kiezen uit drie verschillende materialen. Je hebt de keuze uit een matte afwerking, een zijdeglans afwerking of een glanzende afwerking. Deze beslissing hoef je niet alleen te maken, alle advies staat voor de deur. En niet te vergeten, er zit 10 jaar garantie op de kleurechtheid zodat er optimaal genoten kan worden van de vloeren.

Vloer, Architect in Motion, Gietvloer, Egaal, Sfeer, the art of living, Malva gietvloeren

Vloerverwarming

Het is mogelijk om de vloeren te voorzien met vloerverwarming. Dit maakt de vloer enorm comfortabel. Wie wil nou niet vanuit de douche op een voorverwarmde vloer stappen? Het is mogelijk! Deze vloeren zijn vloeistofdicht, dus prima geschikt voor in de keuken, badkamer en natuurlijk minder zorgen als de kinderen iets laten vallen.

Vloer, Architect in Motion, Gietvloer, Egaal, Sfeer, the art of living, Malva gietvloeren

Combineren

Doordat het een egale kleur heeft, is de vloer makkelijk te combineren met andere materialen zoals; tapijt, tegels en/ of hout. Dit ligt natuurlijk helemaal aan de wensen van de bewoners. Het maakt de sfeer in je leefomgeving compleet, dé finishing touch in iedere woning.

Vloer, Architect in Motion, Gietvloer, Egaal, Sfeer, the art of living, Malva gietvloeren

Onderhoud

Buiten dat het een mooi esthetisch aanzicht heeft, zijn hier nog een paar voordelen van het hebben van een gietvloer. Een heel groot pluspuntje is dat de vloeren glad zijn waardoor je de vloer zonder enige moeite kan schoonmaken. Ook het onderhouden vraagt niet veel moeite meer, op deze manier behoud je de vloer in zijn optimale staat.

Kindvriendelijk

Tevens is deze vloer kindvriendelijk. Door zijn gladde structuur is de kans dat kinderen ergens achter blijven haken of struikelen over uitstekende delen parket en zich bezweren, nihil. 

 

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Hendrik Biegs

___

Benieuwd hoe de hoe de hele villa er uitziet?
Neem dan vooral een kijkje bij dit exclusieve project.