bvl gietvloeren, the art of living, gietvloer badkamer

  • BVL Gietvloeren
  • Dahliastraat 10
  • 6658 XM Beneden-Leeuwen
  • Contact:
  • Tel.: 06-11382159
  • E-mail: aanvragen@bvlgietvloeren.nl

Gietvloer ook in je badkamer! | BVL Gietvloeren

Als lezer van deze blog is het onmogelijk om bij deze tekst te komen zonder enig weet te hebben van gietvloeren. Met die voorkennis kunnen we snel schakelen: de prachtige, moderne, strakke, sterke, naadloze, onderhoudsarme en universele gietvloer kan je tegenwoordig ook laten aanbrengen in je badkamer! Het bewijs zijn de foto’s van deze badkamervloer die horen bij dit topic: een waanzinnig stoere en strakke industriële badkamer waar het gebruik van beton niet geschuwd is. BVL Gietvloeren kreeg de opdracht om deze badkamer te finishen met een degelijke gietvloer die matcht met het andere betonwerk. Het resultaat is fantastisch!

bvl gietvloeren, the art of living, gietvloer badkamer

Precair proces

Het gieten van een vloer is een zeer precair proces dat niet onderschat mag worden. Een gietvloer in de badkamer brengt nog eens extra uitdagingen met zich mee. Wanden dienen namelijk tot de huidige ondervloer afgewerkt te zijn, een afschat bedraagt slechts maximaal 1cm per meter en je kan voor een tijdje niet gebruikmaken van de badkamer vanwege het uithardingsproces. Toch mag dit de serieuze interieurlover niet tegenhouden (en dat doet het ook niet, gelukkig)!  

bvl gietvloeren, the art of living, gietvloer badkamer

Badkamervloer

De foto’s van dit project etaleren een duokleur op de muur, zodat je ook de beweging van het smeren terugziet in het resultaat. Dat brengt dynamiek in de ruimte die nooit verveelt. De badkamervloer is een monokleur zodat het effect dat gaande is op de wanden niet wordt verstoord. Dit soort keuzes hoef je niet alleen te maken; de service van BVL is erg goed en adviseren neemt daar een belangrijke plaats in. Daar waar de klant soms de keuzes niet kan overzien, weten de kenners van BVL makkelijker opties te minimaliseren tot een acceptabele range van mogelijkheden.  

bvl gietvloeren, the art of living, gietvloer badkamer

Facts

De getallen liegen er dan ook niet om: BVL heeft ruim tien jaar ervaringen in gietvloeren, of het nou gaat om particuliere projecten of grote industriële opdrachten. Die projecten vinden plaats door heel Nederland, maar ook in het buitenland weten ze deze professionals te bereiken. De teller staat op 12 medewerkers en 2067 afgeronde projecten. Dat zijn mooie, harde feiten die van BVL een betrouwbaar bedrijf maken! 

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: BVL Gietvloeren

____