Gietvloer, DRT Gietvloeren, the art of living

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ‘s-Hertogenbosch

Exclusieve gietvloer in moderne villa | DRT Gietvloeren

Deze bijzondere woning is compleet verbouwd tot de droomvilla van de opdrachtgevers. Studio Kees Marcelis is verantwoordelijk voor het ontwerp van het moderne interieur van de kubistische villa. DRT leverde de exclusieve gietvloer die in de gehele woning terug te vinden is.

Gietvloer, DRT Gietvloeren, the art of living

Toekomstbestendig wonen

De opdrachtgevers hadden als wens dat de woning zowel technisch als esthetisch zou passen in deze tijd, een moderne villa dus. Dit is voornamelijk terug te zien in de kubistische vormen, duurzame materialen en moderne technieken. Het interieur is te omschrijven als strak maatwerk in combinatie met warme tinten en natuurlijke materialen. In de gehele woning ligt een prachtige licht grijze gietvloer van DRT.

Gietvloer, DRT Gietvloeren, the art of living

Interieur op maat

Het interieur van de villa werd op maat gemaakt door Kees Marcelis. Vooral de strakke maatwerk keuken met opvallend kookeiland is een echte blikvanger in de woning. De keuken bestaat uit lichte kleuren en natuurlijke materialen, net als de rest van het interieur. Daarnaast voegt de open haard extra sfeer toe aan de ruimte. De keuken past perfect bij de grijze gietvloer, waardoor de ruimte een rustige uitstraling krijgt.

Innovatie en kwaliteit

DRT staat bekend om het leveren van unieke gietvloeren. Innovatie is een van de belangrijkste speerpunten voor het bedrijf. De eerste gietvloer werd al gelegd in 1987 en heeft sindsdien zijn toetreden gemaakt op de design woonmarkt. Daarnaast was DRT ook de eerste organisatie in de Benelux met een eigen service afdeling voor onderhoud en schadeherstel.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Hans de Rooij

____

 

DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, betonnen vloer, gietvloeren, betonlook vloeren, the art of living

____

Meer projecten bekijken van DRT Gietvloeren?