Gietvloer betonlook, DRT Gietvloeren, the art of living

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ‘s-Hertogenbosch

Gietvloer betonlook | DRT Gietvloeren

Deze luxe villa is gelegen in een waar natuurparadijs. Lab32 Architecten is verantwoordelijk voor het design van deze moderne woning. Perfecte lijnen en klasse, maar ook fantastische zichtlijnen en een prachtig uitzicht. Een bijzondere villa die aan alle eisen voldoet. DRT leverde de licht grijze gietvloer betonlook die in verschillende ruimtes is aangebracht.

 Duurzaam en toekomstbestendig

Direct bij binnenkomst wordt het fantastische samenspel tussen de woning en de natuur zichtbaar. In deze woning leef je met alle seizoenen mee. Doordat het dak volledig uit glas bestaat is er een prachtige lichtinval binnen de woning. De villa is gebouwd met de achterliggende gedachte om duurzaamheid en toekomstbestendigheid te garanderen. Alle woonvertrekken sluiten perfect op elkaar aan. Dit komt mede door de prachtige gietvloer betonlook die overloopt in verschillende ruimtes.

Gietvloer betonlook, DRT Gietvloeren, the art of living

Strak design

De woning is tot in de puntjes afgewerkt, van het strakke stukadoorswerk tot de gietvloer betonlook en de akoestische plafonds. Het strak design wordt versterkt door de natuurlijke materialen en eenheid in kleuren. Er komt veel zwart, wit en grijs terug in het interieur met hier en daar een contrasterende tegenpool. De gietvloer betonlook draagt bij aan het strakke design. Doordat de vloer in veel ruimtes is doorgetrokken ontstaat er één geheel.

Duurzame vloeren

DRT Gietvloeren staat al jaren bekend als dé specialist op het gebied van gietvloeren in betonlook. Het bedrijf is volop bezig met het milieu en duurzaamheid. Er wordt gewerkt met de meest zuivere producten in de markt, afkomstig van betrouwbare leveranciers. Daarnaast zijn de vloeren gemakkelijk schoon te maken en slijtvast.

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

____

 

DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, betonnen vloer, gietvloeren, betonlook vloeren, the art of living

____

Meer projecten bekijken van DRT Gietvloeren?