gietvloer kantoorpand, bvl gietvloeren

  • BVL Gietvloeren
  • Dahliastraat 10
  • 6658 XM Beneden-Leeuwen
  • Contact:
  • Tel.: 06-11382159
  • E-mail: aanvragen@bvlgietvloeren.nl

Gietvloer als kantoorvloer | BVL Gietvloeren

Sla menig interieurblad open en je wordt ermee om de oren geslagen: de populaire gietvloer. Ultrastrak, super universeel en verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren! Maar wist je dat deze trend een herhaling van het verleden is, zoals dat vaak het geval is bij trends? De gietvloer is namelijk niets nieuws voor bedrijfspanden. Kantoorvloeren worden al heel lang aangebracht middels de techniek van gieten. Toch is de gietvloer ook binnen de bedrijfstak bezig met een comeback. En een heel fijne comeback! BVL Gietvloeren is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van gietvloeren. Ze durven zonder blikken of blozen op iedere vloer vijf jaar garantie te geven. Een strak kantoor, maar ook een strakke werkvloer? Geen probleem! De comfort gietvloer van BVL Gietvloeren is al verkrijgbaar voor zo’n €45,- tot €70,- euro per m2!

Kantoorinrichting

Een kantoor heeft vaak vloerbedekking op de grond, omdat je geen geluidsoverlast wil veroorzaken voor de medewerkers. Herrie is voor veel mensen een grote ergernis en daarom wordt vaak voor zo’n vloer gekozen. Maar vanaf nu hoeft dat niet meer! Een mooi kantoor waarbij productiviteit en collegialiteit voorop staan gaat perfect samen met een gietvloer, want de gietvloeren van BVL zijn geluiddempend! Je hebt dus in dat geval het beste van twee werelden: een moderne, strakke vloer en nul overlast. Deze vloeren zijn ook extreem slijtvast, naadloos en vloeistofdicht. Dat betekent geen lelijke krassen op de vloer door zwaar meubilair en een groot onderhoudsgemak. Dat laatste is tevens een belangrijke pijler voor een kantoorvloer, dus daar zoomen we nog even extra op in.

gietvloer kantoorpand, bvl gietvloeren

Weinig tot geen onderhoud

Gietvloeren kennen over het algemeen weinig tot geen onderhoud. Dat komt voornamelijk doordat de vloer naadloos wordt gelegd en comfortabel en elastisch is. Zo krijgt vuil en viezigheid geen kans om in kleine hoekjes te zitten en zich op deze manier in te nestelen. Dit wordt zeer gewaardeerd door mensen die last hebben van allergieën. Door regelmatig te stofzuigen en dweilen houd je de vloer perfect schoon en blijft hij als nieuw. In tegenstelling tot echte houten vloeren heb je geen speciale (chemische) onderhoudsproducten nodig om de vloer te onderhouden. Ga jij binnenkort een nieuw kantoor inrichten? Neem dan eens contact op met BVL Gietvloeren voor een mooie deal!

gietvloer kantoorpand, bvl gietvloeren

Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: BVL Gietvloeren

____