Gesloten gashaard met strakke vormgeving

M-Design

De brede, horizontale gashaard is een zeer geliefd item als het gaat om binnenhuisarchitectuur en -styling. De vormgeving van de haard kan ingezet worden als sterke pion binnen een dynamisch lijnenspel. Je krijgt dan een dominant item waaromheen je een warme living kan creëren. Een haard is namelijk in eerste instantie natuurlijk een warmtebron, maar heeft tegenwoordig meer en meer de functie van eyecatcher. M-Design volgt alle ontwikkelingen in functie en esthetiek op de voet en komt nu met de Luna Diamond als antwoord op alle wensen die je maar kan hebben voor jouw living.

Gashaard. M-design, the art of living

One touch

De Luna Diamond van M-design is een gesloten gashaard die jouw kamer snel op temperatuur krijgt. Het design is praktisch, functioneel in combinatie met een strakke vormgeving. De gashaarden van M-Design zijn heel gebruiksvriendelijk. Eén druk op de knop van je afstandsbediening of zelfs je smartphone is voldoende om de haard aan te zetten. De haard nadien uitschakelen kan met een vingervlugge beweging. Ook het rendement van dit type haarden ligt vrij hoog, tot wel 83%! Zo beperk je de impact van je haard op het milieu.

Duurzaam

De nieuwste M-Design haarden zijn uitgerust met de Eco Switch en Eco Wave. Eco Wave zorgt voor de beste verhouding tussen gezelligheid, rendement en gasverbruik.De Eco Switch zorgt voor extra mogelijkheden: je kan één of meerdere branders uitschakelen wanneer het te warm wordt, zonder de gezelligheid te verbreken. Als je na enkele uren te veel warmte ervaart, kan je met het uitschakelen van een brander de temperatuur doen dalen, zonder dat de mooie, hoge vlammen verdwijnen.

Meer over M-Design

In 1993 opende Bart Goovaerts een chique showroom met sierschouwen en inbouwvuren, zo’n 1000 vierkante meter groot, waar kwaliteitszoekers alle belangrijke merken kunnen vinden. Naast toekomstgericht zaakvoerder is Bart Goovaerts – door zijn hogere studies ‘Automatisering’ en bijkomende studies ‘Architectuur’ – vooral iemand die streeft naar de perfectie op gebied van vormgeving en technologie. Het lukt hem telkens weer om de verbrandingsprocessen in inbouwhaarden en designkachels te optimaliseren.

Editor: Media team

Datum: 31-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: M-design