Genieten van de natuurlijke omgeving door Minimalistic Windows

Group Ceyssens

Op een prachtige locatie in een mooie groene omgeving  staat deze waanzinnige villa. De woning is een adembenemend staaltje architectuur en biedt een unieke leefomgeving voor zijn bewoners. De schoonheid van de omgeving staat centraal in het ontwerp dat volledig naar buiten toe gericht is. Grote raampartijen mochten dan ook niet ontbreken en werden op verschillende plekken in de gevel geplaatst. Hierdoor kunnen de bewoners overal in de woning genieten van een onbelemmerd en wonderschoon uitzicht. Verantwoordelijk voor deze minimalistic windows is Group Ceyssens. Zij zitten al jarenlang in het vak en weten zo altijd een passende oplossing te vinden.  

De essentie van het ontwerp 

De grote glaspartijen van Group Ceyssens beschikken over hoogrendementsbeglazing. Wat ervoor zorgt dat er geen warmte of kou verloren gaat. Bovendien vormen de ramen de essentie van het ontwerp, ze creëren een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimtes. Daarnaast weet daglicht zo eenvoudig de woning te betreden en halen de ramen de natuur naar binnen. Dit betekent dat de beglazing enorm functioneel is maar ook op esthetisch vlak bijdraagt aan het design van de prachtige villa.  

Rust en ontspanning 

Het interieur van de woning is net zo indrukwekkend als dat het exterieur is. Ook hier vormen de glaspartijen een belangrijk deel van de overall look. Door te kiezen voor een interieur met een minimalistisch en modern uiterlijk komt de nadruk te liggen op het uitzicht en de fijne groene omgeving. Het open concept van de villa zorgt ervoor dat alle ruimtes op mooie wijze aan elkaar verbonden zijn geraakt en dat daglicht tot diep in de woning weet binnen te dringen. Het is de ideale plek om te ontspannen of om volledig tot rust te komen.  

Door de beglazing van Group Ceyssens is dan ook een woning gecreëerd die eer doet aan zijn omgeving. Het is de perfecte plek om te genieten van het buitenleven, ook wanneer de dagen misschien wat minder zijn.  

Editor: Media team

Datum: 03-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van

Fotografie: Dirk Heveraet