Geniet van het Basalte Home systeem met één druk op de knop

Basalte

Hoe fantastisch zou het zijn om met een lichte aanraking de gewenste sfeer te creëren. Beeld je in; jouw favoriete muziek begint op de achtergrond te spelen, de thermostaat zorgt voor een heerlijke temperatuur en de gordijnen sluiten automatisch. Kortom, je kunt genieten van optimaal wooncomfort. Deze droom lijkt misschien nog wat onwerkelijk, maar toch is dit de toekomst van de moderne woning. Basalte begrijpt dit als geen ander en speelt daar met hun Basalte Home systeem uitermate goed op in. Dit domotica systeem zorgt ervoor dat alle elektronische apparatuur eenvoudig met zowel een app, designschakelaars of een intelligente afstandsbediening te bedienen zijn.

Domotica systeem 

Basalte Home is dus een designsysteem voor de intelligente woning. Het combineert alle technologieën in huis in één alles omvattende oplossing. Bovendien kun je het systeem volledig naar wens vormgeven. Van verlichting, muziek en home entertainment tot klimaat en beveiliging, alles is te personaliseren. Deze persoonlijke instellingen kun je vervolgens aanpassen of activeren met de verschillende bedieningsmogelijkheden. Ook op dit vlak kan erg veel, dus ga vooral na wat voor jou handig is en wat past bij jouw interieur. Ze worden namelijk allemaal met oog voor detail en een hoogwaardige afwerking hand gemaakt in België. Waardoor de bediening naadloos op zal gaan in het interieur.  

Bedieningsmogelijkheden  

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor één van de elegante displays. Deze bieden op een snelle en minimalistische manier eenvoudig toegang tot het domotica systeem. Daarnaast biedt Basalte ook een afstandsbediening aan; Miro. Deze designafstandsbediening zorgt ervoor dat je het systeem altijd binnen handbereik hebt. Bovendien vormt het design een perfecte balans tussen scherm en knoppen. Ook zou je er nog voor kunnen kiezen om het systeem te bedienen met de verschillende schakelaars of met de app. Wederom is jouw persoonlijke voorkeur hierin leidend.  

Editor: Media team

Datum: 05-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Basalte