• Perfect View Windows
  • Transportstraat 13
  • 6681 LP Bemmel

Geen verschil meer tussen raam en deur | Perfect View Windows

Alles wat in het oog springt omdat het niet matcht met de rest is eigenlijk een doorn in het oog. Voor de extreme perfectionisten kan dat al een verdikking van het kozijn zijn, omdat op die plek een deur geplaatst is. Met Perfect View Windows is dat definitief verleden tijd. Hun ultraslanke profielen worden voor zowel de ramen als deuren gebruikt. Bij hun producten wordt het echt zoeken naar het verschil tussen raam en deur. Dit mooie project bewijst dat wel weer. Zie hier een prachtige aanbouw die hard contrasteert met de bestaande woning: verfrissend, eigen en vooral veel luxe. De ontwerpen voor deze aanbouw zijn een creatie van DRAW Architecten.

Massief staal

Werken met staal is echt vakmanschap. Een kenner kan ook al snel vakmanschap herkennen, bijvoorbeeld door het verschil te zien tussen massief of gelast staal. De producten van Perfect View Windows bestaan alleen uit de eerste categorie. Het grootste voordeel van massief staal is dat je dunne profielen kunt maken en toch stevigheid kunt garanderen. Perfect View doet dit alles niet alleen. Ze werken al jaren nauw samen met MHB te Herveld. Perfect View meet in, MHB produceert en Perect View monteert. In dit project zie je veel raamoppervlak waarbij de overgang tussen binnen en buiten tot het maximale is gerekt. Het glas reikt van boven tot onder en je hebt deuren, zowel links als rechts. Deze aanbouw is alleen van binnen te sluiten en de deuren kunnen maar liefst 180 graden open! 

Meer over Perfect View Windows

Perfect View Windows is de specialist op het gebied van onder andere ultraslanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. De lassers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in het fijne staalwerk en nemen enkel genoegen met de hoogste kwaliteit maatwerk. Met het Zwitserse Sky-Frame als officiële partner kan Perfect View Windows een ultra slank schuifsysteem aanbrengen in een gevel. 

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Perfect View Windows

____

____

Meer projecten zien van Perfect View Windows?