Arjaan de Feyter
Arjaan de Feyter
Arjaan de Feyter
Arjaan de Feyter
Arjaan de Feyter
Arjaan de Feyter
previous arrow
next arrow
  • Arjaan De Feyter
  • Stokerijstraat 25
  • B-2110 Wijnegem

Arjaan de Feyter | Modern maar warm interieur

Interieurarchitect Arjaan de Feyter karakteriseert zijn werk door puur te zijn in zijn ontwerpen. Ook in de realisatie zie je dit terug, er wordt namelijk veel gebruik gemaakt van eerlijke materialen. Hier spelen accessoires en details ook een grote rol. Hij noemt het zelf ‘Architectuur vanuit de ziel’, waarbij de wensen en de persoonlijkheid van de klant natuurlijk centraal staan.

In deze woning is alleen de basis hetzelfde gebleven, maar verder herken je dan ook niks meer terug. De indeling van de ruimtes is compleet vernieuwd, wat zorgt voor een hele nieuwe manier van ervaren. Arjaan realiseerde dit totaalproject. De woning is getransformeerd tot een modern en open geheel met gebruik van speciale materialen.

Luxe materialen in woonkamer

Het moderne en strakke geheel is iets wat meteen opvalt in deze woning. Dit komt onder andere door de poly betonnen vloer en het strakke witte stucwerk wat overal terug komt. Ondanks steriele basis zorgde Arjaan de Feyter ervoor dat de ruimtes wel warm en sfeervol aanvoelen. Dit komt grotendeels door het gebruik van houten wanden, plafonds en sfeervolle materialen. De gordijnen geven de ruimte niet alleen sfeer en gezelligheid, maar ook het gevoel van luxe.

Woning, Arjaan Feyter, eetkamer, woning, interieur


Arjaan de Feyter

Arjaan de Feyter


“Wij volgen niet de producenten, maar zoeken zelf naar nieuwe ideeën en materialen. Klanten krijgen altijd iets unieks.”

Bekijk hier alle projecten van Arjaan de Feyter