Patio Cooker, Ferleon, Gasbarbecue, BBQ, Outdoor

Compacte gasbarbecue van Ferleon | Patio Cooker

Deze compacte gasbarbecue is een designelement dat naast trendy ook erg gemakkelijk en veelzijdig is.

Na de personaliseerbare kookpotten en pannen van Ferleon brengt de Belgische gieterij Dovre nu ook de Patio Cooker op de markt. “Patio wat?”, hoor ik je al zeggen. Wel, hét nieuwste hebbeding want deze compacte gasbarbecue is een designelement dat naast trendy ook erg gemakkelijk en veelzijdig is. Wil je graag een compleet toestel met onderstel? Upgrade dan je Patio Cooker met een hippe trolley.

Positieve Patio punten
De Patio Cooker is ontworpen om op verschillende, gebruiksvriendelijke manieren te gebruiken. Hij zit boordevol pluspunten, hier zijn er enkele van:

  • Perfect voor gebruik op terras, balkon of tuin
  • De kookplaten zijn eenvoudig schoon te maken en bovendien vaatwasbestendig
  • Door het klik- en grillsysteem, ben je al in enkele minuten aan het koken, bakken of grillen
  • Vervaardigd in België uit gerecycleerd gietijzer, milieuvriendelijk
  • 100 % ecologisch, 2-laags email zonder cadmium

 

Patio Cooker, Ferleon, Gasbarbecue, BBQ, Outdoor

 

Een toestel, tal van opties
Net zoals andere producten van Ferleon kan je de Patio Cooker helemaal zelf samenstellen. Hij is beschikbaar in vijf verschillende kleuren: parelwit, sneeuwwit, zijdegrijs, olijfgroen en matzwart. Daarnaast kan je de toestellen uitrusten met drie verschillende, verwisselbare kookplaten: een grill, een plancha of een gaspit.

Is dit nog niet genoeg voor jou? Geen probleem! Als je net dat beetje meer wil, kan je nog  een trolley toevoegen aan je Patio Cooker. Deze is beschikbaar in de kleuren Cor-Ten (roestbruin), wit en zwart. De trolley biedt zelfs meer dan je denkt. Je kan je gasfles erin opbergen en door de uitklaptafeltjes heb je veel plaats om je kookgerei en schotels te zetten. De trolley is voorzien van stevige wielen, zodat je je Patio Cooker gemakkelijk kan verplaatsen en opbergen.

 

Imponeren op een nieuw niveau
Met je eigen Patio Cooker maak jij net het verschil in tegenstelling tot de gewone barbecuetoestellen. Een beter moment zal je niet vinden want de lente komt er aan, het terrasjesweer is in aantocht en natuurlijk staan de gezellige familie-etentjes in de tuin voor de deur. Voor elke gelegenheid is er de Patio Cooker.

 

Patio Cooker, Ferleon, Gasbarbecue, BBQ, Outdoor

Jouw bbq-moment
Na een lange en koude winter kan iedereen genieten van de eerste barbecue in de lente, het is namelijk een waarlijk hoogtepunt voor iedereen. Denk dan aan warme zonnestralen, gegrild vlees, mosseltjes of gamba’s à la plancha, frisse slaatjes en lekkere drankjes. Dit in combinatie met de Patio Cooker, zal ervoor zorgen dat jij met je vrienden en familie een perfect BBQ-moment kan hebben.

 

___

Contactgegevens:

  • Ferleon
  • Delicious Design