Gaggenau

Gaggenau voorziet al heel wat jaren exclusieve, design keukens van de meest innovatieve en hoogwaardige keukenapparatuur. Het bedrijf bestaat al 335 jaar. Onder de visie van Bauhaus is het bedrijf nog steeds vooruitstrevend in technologie en design op het gebied van keukenapparatuur.

Projecten van Gaggenau

Informatie over Gaggenau


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
previous arrow
next arrow

Luxe keukenapparatuur

Het bedrijf streeft ernaar om thuiskoks zichzelf te laten ontwikkelen en hun dromen waar te maken. Hiervoor maken ze apparaten die garant staan voor de hoogste kwaliteit. Dit blijkt uit het gebruik van puristische materialen zoals roestvrij staal en glas. Al vanaf het ontwerp zijn vakmensen bezig met een feilloos design. Elk van de producten beschikt over een unieke vormgeving waardoor zij stuk voor stuk een statement vormen voor iedere keuken. Naast ovens, vaatwassers en kookplaten heeft het merk ook koffiezetapparaten, koelkasten, wijnklimaatkasten en accessoires.

Design voor iedere keuken

Doordat de collectie erg divers en uitgebreid is, kan de apparatuur in iedere design keuken worden geïntegreerd. Zo is de 400 serie verkrijgbaar in het zilver en de 200 serie verkrijgbaar in verschillende Gaggenau kleuren.

Visie van professionals

Hoogwaardig keukenapparatuur wordt bij de organisatie gemaakt vanuit traditie. Eenvoud en authenticiteit vormen kernwaarden waarmee de apparatuur wordt ontworpen en geproduceerd.