previous arrow
next arrow
Slider

FMPplus

Exclusief schrijnwerk

Het constructiebedrijf FMPplus is al dertig jaar lang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk. Of het nu gaat om een luxueuze villa in binnen- of buitenland, een riante showroom of een in het oog springend restaurant: FMPplus heeft zowel het nodige vakmanschap als de juiste engineering in huis om elk project tot een goed einde te brengen. FMPplus beschikt over een eigen team ingenieurs en projectleiders dat elk ontwerp tot in de kleinste finesses uitwerkt.  Het gaat met andere woorden niet om standaard opdrachten, maar om design op maat.

 

___

Alle projecten van FMPplus bekijken?

Moderne nieuwbouwwoning

De bewoners hadden een kavel gekocht, grenzend aan een privé meer. Hier stond een gedateerd bouwwerk op, welke is vervangen door deze moderne nieuwbouwwoning met warme woonsfeer. FMPplus verzorgde de Schüco kozijnen.

Ruime villa

Extra grote vensterpartijen (aluminium schuiframen systeem ‘Sky-Frame’) geleverd en geplaatst door FMP Plus zorgen voor een weidse blik op het aangelegen natuurgebied.

Sfeervolle landelijke villa

Drie jaar geleden verhuisde het driesterrenrestaurant Hertog Jan naar het West-Vlaamse Loppem waar het zijn intrek nam in een 17e-eeuwse hoeve. Naast topgastronomie vind je er ook een staaltje toparchitectuur op naam van Architectenbureau Dries Bonamie. De architect leidt ons persoonlijk door het restaurant.

 

FMPplus


“FMPplus heeft zowel het nodige vakmanschap als de juiste engineering in huis om elk project tot een goed einde te brengen.”

 

___

Contactgegevens:

  • FMPplus
  • Nijverheidsstraat 9
  • 2570 Duffel


Web editor: Media team     |

Datum: 14 | okt | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!