Fleury De Bock

Fleury De Bock is een gevestigde naam in Sint-Niklaas en omstreken. Wat dertig jaar geleden begon als bloemenzaak, is uitgegroeid tot dé plek voor schoonheid. Van exclusieve meubelstukken, decoratie, cadeauartikelen tot een bijzondere collectie kleding en sieraden. En het bedrijf is zelfs thuis in de realisatie van ambitieuze renovatie- en interieurprojecten.

Informatie over Fleury De Bock


Fleury De Bock, Interieur, exclusief, Sint-Niklaas, ambiteus
Fleury De Bock, Interieur, exclusief, Sint-Niklaas, ambiteus
Fleury De Bock, Interieur, exclusief, Sint-Niklaas, ambiteus
Fleury De Bock, Interieur, exclusief, Sint-Niklaas, ambiteus
Fleury De Bock
Fleury De Bock
Fleury De Bock
Fleury De Bock
previous arrow
next arrow

Interieurarchitectuur

Christel en Rick De Bock richtten het bedrijf dertig jaar geleden op. Inmiddels werken ook hun kinderen, interieurarchitecten Eva en Jan, in het bedrijf. Zij hebben allebei een achtergrond in interieurarchitectuur en zijn opgegroeid binnen Fleury De Bock. Eva richt zich met name op management, combineren en stylen, terwijl Jan zich vooral richt op het technische ontwerp.

Samenwerking met topmerken

In hun werk streeft Fleury De Bock ernaar de identiteit van de klant weer te geven. Het interieur moet perfect passen bij de klanten en hun wensen. Om dit te bereiken, werken ze samen met een aantal topmerken. In de toonzaal in Sint-Niklaas word je geïnspireerd door kwaliteitsproducten in een sfeervolle setting. Denk aan exclusieve meubelstukken, designobjecten en decoratieve artikelen van merken als Flexform, MDF Italia, Poliform, Flos en Tom Dixon, stoffen van merken als Missoni Home, bijzondere modeartikelen en de mooiste bloemen – daar waar het dertig jaar geleden allemaal mee begon.

Een mooie en leefbare woning

Het kennismakingsgesprek is een belangrijk moment in het proces. Op deze manier worden verwachtingen getoetst, worden inzichten uitgewisseld en ontstaat een band met de klant. Er wordt begonnen bij het interieur en dat wordt uitgebouwd naar buiten toe. Er ontstaat zo een mooie verbinding tussen interieur, architectuur en buitenruimte. Naast mooi, moet de woning uiteraard ook leefbaar zijn. Desgewenst verzorgt Fleury De Bock ook de complete styling, het lichtontwerp en de raamdecoratie. Gordijnen worden op maat gemaakt in het eigen confectie-atelier. Ook is Fleury De Bock hoofdverdeler van het keukenmodel VIPP. Projecten worden nauwgezet begeleid, waardoor alles tot in de puntjes wordt vertaald.