slider3
slider4
slider5
slider8
slider6
slider2
slider7
slider9
slider1
previous arrow
next arrow

Finstral

Uiteenlopend aanbod

1.400 medewerkers, 200 Finstral Studios, aanwezig in 14 landen: het familiebedrijf Finstral, gevestigd in Unterinn am Ritten in Zuid-Tirol, is een kozijnfabrikant die in heel Europa actief is. Met 1,3 miljard mogelijke combinaties bieden we het meest uiteenlopende aanbod van kozijnen in de industrie met de materialen kunststof, aluminium, hout, ForrRes en glas.

Talloze variaties
Finstral ontwikkelt en produceert kozijn-, deur- en serresystemen in 14 productiefaciliteiten. In talloze variaties. Maar altijd met een kunststof kern. Wij doen alles zelf: van de ontwikkeling van de profielen tot de eigen productie en montage. En combineren altijd functie met esthetiek.

Eigen aluminium coating faciliteit

Als één van de weinige kozijnfabrikanten heeft Finstral sinds 2019 een eigen aluminium coating faciliteit in de fabriek in Borgo Valsugana in Trentino. Hier kunnen dagelijks tot twaalf kilometer aan profielen gepoedercoat worden – energie-efficiënt en in de hoogste kwaliteit gecertificeerd volgens Qualicoat Seaside. Daarnaast hebben we een geheel eigen houtbewerking voor de binnenzijde van het kozijn.

Niet voor niets is Finstral de meest gecertificeerde kozijnfabrikant van Europa. Bezoek ons in de Finstral Studio Apeldoorn en stel uw droomkozijn samen!

___

Alle projecten van Finstral bekijken?

Skyview chalets voor spectaculair uitzicht

Het prachtige uitzicht vanuit de chalets wordt mogelijk gemaakt door het fantastische kozijnenwerk van Finstral.

Smalle kozijnen voor het perfecte uitzicht

Finstral heeft een nieuw product, namelijk, FIN-Vista: Dankzij het modulaire systeem kan de kozijnwand grote glazen oppervlakten realiseren waarin schuif- en huisdeuren kunnen worden geïntegreerd.

Prachtige kozijnen voor showroom in industrieloft

Midden op het industrieterrein in Delft, Nederland, opende de firma GDS Keramiek in 2019 een ruime showroom. Het gebouw werd bij de renovatie onder leiding van de architect Edwin Smit van M3 Architecten compleet herbouwd.

 

Finstral


“Wij bij Finstral leven kozijnen. Sinds 1969!”

 

___

Contactgegevens:

  • Finstral Studio Apeldoorn
  • Tweelingenlaan 68
  • 7324 BN Apeldoorn
  • Nederland
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)55-5380060
  • E-mail: apeldoorn@finstral.com


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | jan | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!