fijn buiten zitten met het innovatieve meubilair van SUNS Tuinmeubelen

SUNS Tuinmeubelen

Nu de eerste zonnestralen zich laten zien wordt het hoog tijd om de buitenruimte een metamorfose te geven. Fijn buiten kunnen zitten is namelijk een vereiste tijdens de warme zomermaanden. Luxe buitenmeubilair mag dan ook niet ontbreken. Denk aan een heerlijke loungeset of een mooie eettafel met bijpassende stoelen; zo weet je zeker dat wordt bijgedragen aan optimaal wooncomfort. SUNS Tuinmeubelen heeft een prachtig assortiment dat aansluit bij deze wens. Hun collectie staat voor de nieuwste designs en materialen, die bijdragen aan een rustgevende outdoor lifestyle. De producten worden dan ook ontworpen aan de hand van een duidelijk doel; het bieden van optimale ontspanning. Design wordt gecombineerd met kwaliteit, comfort en de laatste trends. We vertellen je dan ook graag meer over de trends die het buitenmeubilair van 2023 bepalen.

Buiten, tuinmeubels, SUNS Tuinmeubelen

Ongekende vrijheid 

SUNS Tuinmeubelen is dus een vernieuwer op het gebied van outdoor furniture. Doordat zij hoogwaardige materialen en slimme technieken toepassen hebben hun meubelen meer aanzien gekregen. Elementen die voorheen alleen in het interieur mogelijk waren, zijn nu ook geschikt voor buitengebruik. Waardoor het mogelijk wordt om de buitenruimte met ongekende vrijheid vorm te geven. Denk aan gestoffeerde stoelen en een lounge set met royale kussens, beiden zouden niet misstaan in het interieur, maar staan buiten ook erg goed. Met het YOU CREATE concept biedt SUNS Tuinmeubelen de mogelijkheid jouw eigen opstelling te creëren. Enkele highlights zullen hier besproken worden.  

Buitentafels met lange levensduur 

Nieuw in de collectie van SUNS Tuinmeubelen is de collectie buitentafels met Neolith tafelbladen. Het is nu onder andere mogelijk om de Palermo tuintafel en de Vittoria sofaset te verkrijgen met een Neolith afwerking. Het materiaal wint ook dit jaar meer terrein en daarmee speelt het bedrijf naadloos in op de trends. De tafelbladen zijn volledig gemaakt van natuurlijke grondstoffen en een innovatief proces wordt gebruikt om de plaat te vormen. Het resultaat is een zeer hard, ondoordringbaar en krasbestendig materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor kunnen de buitentafels genieten van een lange levensduur.  

Aluminium frame 

Iets anders dat nieuw is aan de collectie van SUNS Tuinmeubelen zijn de lounge sets waarvan het frame volledig uit aluminium bestaat. Dat is natuurlijk perfect voor buiten, door de ijzersterke weerbestendige kwaliteiten, kleurvastheid en lange levensduur van aluminium. Het bedrijf gebruikt hiervoor uitsluitend industrieel aluminium van hoge kwaliteit. In 2023 is het solide materiaal dus terug te zien in robuust en strak vormgegeven loungesets. Een goed voorbeeld daarvan is de nieuwe productlijn Volar. Maar ook bestaande collecties sluiten aan bij deze nieuwe trend. Evora en Nardo zijn dan ook te verkrijgen in aluminium.  

Organische meubilair 

Vind jij organisch en natuurlijk buitenmeubilair mooier dan de strakke, moderne meubels? Dan is het all-teak meubilair van SUNS Tuinmeubelen wellicht wat voor jou. Deze lijn bestaat uit organische vormen en poten en randen die rond werden afgewerkt. Het design brengt het natuurlijke karakter van hout naar voren, waardoor stijlvol, duurzaam en toegankelijk buitenmeubilair werkelijkheid wordt. Buiten zullen deze meubelstukken, door hun natuurlijke uitstraling op gaan in de omgeving zodat een mooi geheel kan ontstaan. Deze stijltrend is terug te zien in de sofasets Vittoria en Termoli. Deze zijn dan ook zeker een blik waardig!  

Heerlijk loungen 

Gebruik maken van de buitenruimte gaat over comfort en ontspanning. Loungen staat dan ook voor het tot rust komen. De zogenoemde ‘Deep Seaters’ staan daar garant voor. Deze sets hebben een flexibel karakter en kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Je kunt heerlijk ontspannen rechtop zitten, maar onderuitzakken is ook mogelijk. Met het royale zitvlak en de extra kussens creëer je altijd de ideale zit. De Volar of Vittora sets spelen daar naadloos op in. Bovendien zijn ze niet alleen erg praktisch, maar voldoen ze ook op esthetisch vlak.  

Editor: Media team

Datum: 24-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: SUNS Tuinmeubelen