Fibonacci: een stijlvolle schakelaar die optimaal comfort biedt

Basalte

Domotica is een begrip dat je waarschijnlijk steeds vaker voorbij hoort komen. Dit komt omdat steeds meer mensen kiezen voor een intelligente woning. Het voordeel hiervan is dat alle technologie in en rondom de woning aan elkaar wordt verbonden, waardoor je met één druk op de knop de gewenste sfeer kunt creëren. Om de bediening van huisautomatisering nog eenvoudiger te maken ontwierp Basalte de Fibonacci. Dit is een waanzinnige design schakelaar met een multitouch-functie. Wanneer je hem aanraakt dimt het licht, begint muziek te spelen en verandert de temperatuur, toch is dit nog niet alles…

Schakelaar, domotica, Basalte, The Art Of Living

Design en technologie, samen

Fibonacci combineert een hoogwaardig design met intuïtieve smart home technologie. Het aanraakgevoelige oppervlak zorgt voor een moeiteloze bediening en een ongeziene gebruikservaring. Bij de lichtste aanraking, dimt de kamer naar de juiste sfeer. Je favoriete muziek begint te spelen, de temperatuur schakelt een graadje hoger en de gordijnen sluiten. Klaar voor een gezellige avond.

Geïnspireerd op de gulden snede, breng je met Fibonacci natuurlijke schoonheid naar het hart van je woning. Zijn avant-gardistische uitstraling past perfect in de meest exclusieve interieurs. De schakelaar is verkrijgbaar in premium afwerkingen zoals brushed brass, brushed aluminium en brons. Handgemaakt met veel liefde in België.

Schakelaar, domotica, Basalte, The Art Of Living

Over Basalte  

Fibonacci is niet het enige product van Basalte waarmee je schoonheid in huis haalt. Het bedrijf staat bekend om het produceren van producten waarbij de nieuwste technologieën hand in hand gaan met een verfijnd design. Op deze manier willen zij het dagelijkse leven voor hun klanten zo eenvoudig, intuïtief en elegant mogelijk maken. Er wordt teruggegaan naar de essentie en dit wordt vertaald in nieuwe hoogwaardige producten. Ben je benieuwd naar hoe de producten van Basalte jouw leven gemakkelijker kunnen maken? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met hen op, je zal er geen spijt van krijgen.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 27-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Basalte