terrasoverkapping, Weinor, Tuin, tuindesign, terras, genieten, buiten

  • Showroom
  • Mathias-Brüggen-Straße 110
  • 50829 Keulen/Ossendorf

Favorabele terrasoverkapping | Weinor

Wanneer u optimaal wilt genieten van uw tuin, is het absoluut aan te raden om eens om tafel te gaan zitten met de specialisten van Weinor. Dit mooie bedrijf levert complete zonneschermen en terrasoverkappingen, voorzien van de nieuwste en meest luxe technologie. De woning die hier wordt uitgelicht is voorzien van een prachtige terrasoverkapping met geïntegreerd zonnescherm van Weinor. Vosselman Buiten heeft de opdracht gekregen om van de tuin een beleving te maken, met meerdere zitplekken en veel groene aankleding. Om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven is een terras onmisbaar. Kijk mee en verwonder je.

Marktleider

Weinor begon met vensterbanken en gordijnen. Later kwam daar zonwering bij. Daarbij viel de eigenaar op dat er talrijke verbeteringsmogelijkheden voor zonweringsproducten waren. Dus begon hij zelf met produceren, maar nog beter. Dit bedrijf is inmiddels marktleider in Noord- en Midden-Europa; je bent dus gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Over de terrasoverkapping aan deze woning is goed nagedacht. Een ideaal terras beweegt namelijk mee met de zon en past zich aan aan de stand van de zon. Doordat er een zonnescherm is geïntegreerd in het dak, kan je ieder moment beslissen of je wel of geen zon wil ontvangen op je terras. De immense overkapping weet van ochtend tot en met de avond genot te bieden.

Duitse kwaliteit

Alle producten van Weinor worden in Duitsland gemaakt en gecontroleerd. Weinor hanteert op zijn beide Duitse productielocaties strenge kwaliteitscontroles door gecertificeerde procedures en productieprocessen. Ook het doek van de zonneschermen is van exclusieve kwaliteit: de innovatieve Weinor-techniek van het spindopverven zorgt voor duurzaam stralende kleuren. Ook de poedercoating van het staal gebeurt in eigen fabriek. Dit waarborgt een optimale kwaliteit en een grote veelzijdigheid in kleuren bij de Weinor framekleuren. De op maat gesneden oplossingen voor zonwering en weerbescherming zijn altijd afgestemd op individuele wensen.

terrasoverkapping, Weinor, Tuin, tuindesign, terras, genieten, buiten

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Dré Wouters

___

___

Meer projecten bekijken van Weinor?