Fantastische woning met chique huislift op maat

Verolift

Een van de recente projecten waar Verolift aan mee mocht werken, was de realisatie van een prachtige, functionele huislift voor de bewoners van een indrukwekkende bel-etage woning. Het gezin wenste een lift voor in hun drie verdiepingen hoge huis, zodat het gesjouw met boodschappen verleden tijd werd. Daarnaast moest de lift ook bestand zijn tegen dagelijks en intensief gebruik. Door te kiezen voor een huislift werd niet alleen het huidige probleem opgelost, maar werd hun woning ook meteen toekomstbestendig. Iedere verdieping blijft zo ook op een latere leeftijd goed toegankelijk.  

Huislift, liften, Verolift, The Art Of Living

Optimaal wooncomfort  

Op de begane grond bevindt de lift zich in de inkomhal, dit is tevens het startpunt van de huislift. Vanuit hier telt ze twee stopplaatsen, één op de eerste verdieping in het woongedeelte en een tweede bij de slaapkamers van de kinderen. Hierdoor is de trap voor het gezin nu echt verleden tijd, ze verplaatsen zich moeiteloos tussen de verdiepingen met de mooie huislift. Maar ook het gemak dat de lift met zich meebrengt tijdens het dagelijkse leven bevordert het wooncomfort.  

Huislift, liften, Verolift, The Art Of Living

Een persoonlijke touch 

Hoewel het design van de lift voor een groot gedeelte vast staat, is het toch mogelijk om er een persoonlijke touch aan te geven. Op vraag van de bewoners is de liftvloer in dit geval voorzien van dezelfde tegels die op de begane grond en eerste verdieping liggen. Hierdoor past de lift volledig in het interieurdesign. Toch was dit niet de enige reden om voor de tegels te kiezen, ze zijn uiterst slijtvast en blijven daardoor lang mooi.  

Huislift, liften, Verolift, The Art Of Living

Benadrukken 

Ook de binnenkant van de lift werd volledig afgestemd naar de wensen van de bewoners. De kleur van de kooi is bijvoorbeeld een RAL-kleur op maat. Daarnaast werd led-verlichting geplaatst aan de boven- en onderzijde van de huislift, dat zowel op het gebied van stijl als functionaliteit iets toevoegt. De lift is verder ruim afgewerkt en lijkt optisch nog groter door de mooie spiegelwand, die het design van het complete interieur op mooie wijze benadrukt.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 08-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Verolift