Fantastische tuinbeleving door tuinkamer

Insight Out Gardens

Steeds vaker wordt de tuin écht onderdeel van de woning. Er wordt meer en meer tijd doorgebracht in de tuin en daarom is het belangrijk dat de tuin gezien wordt als een echte buitenruimte. Om een buitenruimte, met tuinkamer, te creëren is het belangrijk dat het tuinontwerp rekening houdt met alle wensen en eisen van de bewoners. Willen zij de mogelijkheid hebben buiten te kunnen werken, zitten ze graag met vrienden buiten of moet er ruimte zijn om ook met slecht weer van het groen te kunnen genieten? Waarvoor de tuin ook fungeert, de Orbo’s van Insight Out Gardens bieden inspirerend veel mogelijkheden. 

insight out gardens

Bijzonder design

Insight Out Gardens heeft tuinkamers- en salons gecreëerd die in iedere buitenruimte geplaatst kunnen worden. Denk aan tuinen of parken, maar ook aan dakterrassen, een bedrijfsterrein of bij zwembaden. De Orbo is een tuinkamer die eenvoudig te plaatsen en onderhouden is. De tuinkamer heeft een ronde vorm die werd gevormd door een stalen frame. Daartussen werd glas geplaatst waardoor je nog steeds kunt genieten van de groene omgeving. De Orbo’s hebben niet alleen een esthetisch hoogwaardig design maar om hen echt naar waarde in te schatten is het noodzaak dat je in de verschillende kamers plaatsneemt. Ze hebben namelijk allemaal een ander belevingsgevoel.

Verschillende functies

De Orbo is een tuinkamer die beschermt tegen zon, regen en wind daarnaast zijn ze heerlijk comfortabel en compact. Dit maakt de kamers geschikt voor allerlei verschillende doeleinden. Denk aan een familiediner, een luxe werkplek of aan een plek waar je je even terug kunt trekken om tot rust te komen. De Orbo’s komen in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel één is die past bij jouw wensen en tuindesign.

Over de Insight Out Gardens

De Orbo’s werden gerealiseerd door Insight Out Gardens. Ze willen hiermee sfeervolle tuinkamers realiseren die jaardoor topcomfort bieden en je laten genieten van de tuin. Doordat zij kozen voor een kant- en klare uitrusting, die persoonlijk te stylen is, werden de buitenkamers absolute koploper in het dagelijks gebruik. Wil je hier meer over weten, dan kun je rekenen op hun eerlijke advies.

Editor: Lizzy Anker

Datum: 28-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Insight Out Gardens