Fantastische loft met luxe badkamer

Delight of Living

In het centrum van Nijmegen werd enkele jaren geleden een voormalig bedrijfsgebouw getransformeerd tot hoogwaardig complex met luxe appartementen. De imposante architectuur uit de jaren ’70 werd daarbij aangevuld met hedendaagse elementen. Interieurontwerper Annette Bensdorp van Delight of Living ontfermde zich over het ontwerp en de realisatie van verschillende interieurs, waaronder die van haar eigen loft waarin ze een luxe badkamer verwerkt heeft.


Benedenverdieping

Luxe badkamer, Delight of Living, maatwerk, The Art of Living

Warm-eclectische uitstraling

De loft heeft een aansprekende warm-eclectische uitstraling, die vanaf het moment van binnenkomen verrast. De woning richtte interieurontwerper Annette volledig naar eigen wens in, waarbij onder meer de originele Carrera-marmeren vensterbanken, de iconische pilaren en diverse raampartijen, werden behouden. Deze elementen passen perfect binnen het door Annette ontworpen interieur, waarin lange zichtlijnen, ruimte, warmte en kleur, hand in hand gaan. In combinatie met het vele glas van de grote raampartijen en de prachtige stalen taatsdeuren is een heel prettige beleving ontstaan.


Keuken en Badkamer

Luxe badkamer, Delight of Living, maatwerk, The Art of Living

Een persoonlijk geheel

Al het maatwerk is door Annette zelf ontworpen, waaronder de langwerpige keuken en de plafondhoge kastenwand met nissen bij de werkruimte. Het maatwerk is aangevuld met kleurrijke meubels en decoratie. De twee luxe badkamers zijn ook een eigen ontwerp. In de hoofdbadkamer prijkt een schitterende marmersoort in open boek. De tweede badkamer bevat onder andere Italiaans mozaïek, als een subtiele verwijzing naar de jaren ’70. Een mooi voorbeeld van de wijze waarop Annette erin slaagde de geschiedenis van het pand met hedendaags woongenot te combineren en zo een bijzonder en persoonlijk geheel te creëren.

Editor: Media team

Datum: 27-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten geschreven voor Hardcoverboek 2022

Fotografie: Jaro van Meerten