Fantastische buitentoepassingen met Millboard

Alterwood

Alterwood biedt een uitgebreid assortiment aan Millboard planken. Met de ruime keuze uit verschillende varianten uit diverse collecties en met verscheidene afwerkingsmogelijkheden zorgt Alterwood ervoor dat de producten ieder project weten te verrijken. Bovendien zijn ze op tal van verschillende mogelijkheden te verwerken. Ze kunnen bijvoorbeeld dienen als buitenvloer of vlonder. Dit komt doordat de Millboard planken staan voor kwaliteit, hierdoor weten ze de buitenruimte op ongekende wijze aan te vullen. We vertellen je graag meer over het prachtige product en waarom het dé perfecte buitenvloer is.  

Sterk materiaal  

Wanneer je kiest voor een Millboard buitenvloer van Alterwood, teken je voor tal van voordelen. De planken van Millboard bestaan uit een combinatie van kunststof en polyurethaan, verstevigd met glasvezel. Hierdoor zijn de planken erg licht en sterk. Dit houdt in dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en dat ze tegen een stootje kunnen. In tegenstelling tot een houten vlonder, zullen de planken van Millboard niet kromtrekken of rotten.  

Garant voor de veiligheid 

Naast dat het materiaal erg sterk is, is het ook veilig. Dit houdt in dat de toplaag ervoor zorgt dat algen zich er niet op kunnen vestigen. Ook is het materiaal van zichzelf erg stroef en bovendien scoort het hoog op antislip niveau. Het betekent dat Millboard de uitstekende keuze is voor toepassingen rondom het zwembad, maar ook wanneer het regent kunnen deze voordelen ervaren worden. 

Natuurgetrouwe uitstraling  

Op esthetisch vlak zijn de Millboard planken haast niet te onderscheiden van echt hout. De planken zijn exacte, met de handgevormde kopieën van houten planken in grove en fijne structuur. Door te spelen met verschillende tinten zijn de houtnerven verrassend natuurgetrouw. Bovendien is Millboard in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor er voor ieder wat wils is. Iedereen zal denken dat je een houten vlonder rond het zwembad hebt liggen, toch is niets minder waar. 

Editor: Media Team RRO

Datum: 27-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alterwood