Zwembad in de tuin, Nouveau, zwembad, tuin, groen, the Art of Living

  • Nouv’eau
  • Klapstraat 10a
  • 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

High-end zwembad in de tuin | Nouv’eau

Een populair item in het high end segment: een zwembad in de tuin. Dit prachtige exemplaar is een zogeheten inox hoogwaterlijn skimmer zwembad. De ligging ervan is perfect: achterin een strak aangelegde tuin met een landelijke omgeving rondom. De hoge waterlijn, tussen 2 à 4 cm van de boord, zorgt ervoor dat het inox zwembad mooi aansluit op de randafwerking. Nouv’eau heeft dit zwembad aangelegd en is heel sterk in het op maat maken van Inox zwembaden, waterpartijen of het renoveren van een bestaand zwembad. De randafwerking is bij hen subliem!

Dream come true

Een zwembad in de tuin is natuurlijk een dream come true. Bedenk wel goed wat je wil uitstralen met jouw zwembad, want meestal is een zwembad een eenmalig aanschaf. Rvs of inox is een materiaal met een sterke uitstraling. Door het tijdloze karakter past het bij zowel moderne als rustieke woningen. De unieke kleur van het water oogt heel natuurlijk, waardoor dit inox zwembad mooi opgaat in de omgeving.

Zwembad in de tuin, Nouveau, zwembad, groen, tuin, zomer, the Art of Living

Duurzaamheid en onderhoud

Een zwembad kan uit verschillende materialen vervaardigd worden. Je stelt jezelf vast de vraag of het design jou bevalt, maar ook of het om een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing gaat. En niet minder belangrijk: over welke geldbedragen je het dan hebt. Uit budgetoverwegingen wordt vaak gekozen voor polyester of beton. Maar op termijn brengen deze materialen heel wat onderhoud- en herstellingskosten met zich mee. Wanneer je betaalt voor een zwembad dat permanent in jouw tuin geïntegreerd wordt, kan je beter kiezen voor Inox.

Voordelen van inox

Inox vergt nagenoeg geen onderhoud en geen herstellingen in tegenstelling tot andere materialen. Het is sterk, duurzaam, waterdicht, breekt niet, krimpt niet, brokkelt niet af en wordt niet poreus. Het gladde en poriënvrije oppervlak van Inox zorgt ervoor dat er geen algen en micro-organismen gevormd worden op de wanden en bodem van jouw zwembad. Het beperkte gewicht – zeker in vergelijking met andere materialen voor zwembadbouw – en de flexibiliteit zorgt voor heel wat architecturale mogelijkheden.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Nouv’eau

____

____

Wilt u meer projecten zien van Nouv’eau Zwembaden?