Tuinmeubilair, Royal Botania, The Art of Living

  • Royal Botania nv
  • Elsendonkstraat 146
  • 2560 Nijlen Belgium
  • Contact:
  • Tel.: +32 (3) 411 22 85
  •  

Extra comfort in nieuw design | Royal Botania

Er is veel veranderd op het gebied van tuinmeubilair. Waar we voorheen vooral keken naar deze meubelen, waardoor het dus veel meer ging over mooi design, is dit tegenwoordig totaal anders. We zitten het hele jaar door veel meer buiten, wat betekent dat comfort en gemak ook een steeds belangrijkere rol zijn gaan spelen als het gaat om tuinmeubilair. Royal Botania ziet dit gebeuren en speelt hier dan ook naadloos op in. Comfort, loungegevoel en design worden gecombineerd, waardoor de nieuwe Exess 77 stoel op de markt te vinden is.

Design en comfort

Eerder zette Royal Botania al de Exes 55 stoel op de markt die in principe erg veel lijkt op deze nieuwere versie. Beide stoelen bestaan uit twee x-vormige frames waarop het zit oppervlak is gesitueerd en zijn ze beide gemaakt van aluminium met teakhouten armleuningen. Het verschil zit hem dan ook in de comfortbeleving van de stoelen. De Exes 77 is namelijk wat lager en breder van model en biedt daarom veel meer comfort aan jouw buitenbeleving.

Persoonlijke wensen

Om deze stoel nog beter aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke wensen kun je de knopen in de rugleuning naar smaak kiezen. Namelijk in de kleur van het frame of in het teakhout uit de leuningen. Wat zorgt voor net ander en wellicht meer passend accent. Ook de kussens zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Wat betekent dat je ondanks dit strakke design nog alle kanten op kunt.

Tuinmeubilair, Royal Botania, The Art of Living

Bijpassende tafel

Bij zo’n prachtig nieuw ontworpen stuk tuinmeubilair hoort natuurlijk ook een passende tafel. De stoel en tafel passen niet alleen qua design met elkaar, maar nemen ook beide het uitgangspunt comfort met zich mee. Deze tafel lijkt op een eerder ontworpen ronde tripod tafel van Royal Botania maar is wat kleiner in diameter, zodat deze ook past op jouw compacte terras. Daarnaast is het frame ook gemaakt van aluminium en kun je kiezen uit een blad van keramiek of teak. Waardoor alles perfect bij elkaar past en jij optimaal kan genieten van je prachtige terras.

Tuinmeubilair, Royal Botania, The Art of Living

Tekst: Online Redactie The Art of Living
Fotografie: Royal Botania

____

____

Alle projecten bekijken van Royal Botania?