Exclusieve wandlamp en meer: de BioBagnara collectie 

Tekna

Voldoende licht is vaak een vereiste tijdens het bouwen en ontwerpen van een woning of het interieur. Licht creëert ruimte, benadrukt bepaalde kleuren en roept emotie op. Dit geldt niet alleen voor daglicht maar ook voor gemaakt licht. Lampen geven iedere sfeer ruimte sfeer en zorgen ervoor dat donkere plekken prachtig verlicht worden. Tekna weet als geen ander hoe dit zit doordat zij verlichtingsarmaturen ontwerpen. Maak kennis met hun GioBagnara serie. Van wandlamp tot staande lamp, deze collectie heeft het allemaal.  

Het doel 

Het doel van de BioBagnara collectie van Tekna is het creëren van unieke sferen om zo ruimtes te verfraaien. Zodra je de lampen, op verschillende plekken, in de ruimte neerzet ontstaat een gevoel voor eenheid. Dit draagt bij aan de hoge afwerkingsgraad in de verschillende ruimtes en daardoor ook aan het uiterlijk van het interieur in zijn geheel. Daarnaast zorgden de lampen ervoor dat de traditionele Italiaanse en Belgische levensstijl elkaar op een schitterende manier ontmoeten.  

Exclusiviteit 

De BioBagnara collectie laat zich het beste omschrijven als elegant en exclusief. Dit maakt de serie uniek in zijn sector. Tekna wil op deze manier hun klanten verrukken met hoogwaardige kwaliteit en oog voor detail. De collectie bestaat uit een hoge staande lamp, een wandlamp en lantaarns. Ze zijn allen ontworpen voor verschillende doeleinden maar passen toch enorm goed bij elkaar. De wandlamp, staande lamp en de lantaarns zijn in verschillende kleurtonen én met verschillende stiksels te verkrijgen. Hierdoor kun je jouw eigen persoonlijke meesterwerk creëren.  

Wandlamp, staande lamp, The Art Of Living

Over Tekna 

Tekna is een bedrijf dat exclusieve lampen ontwerpt die bij vrijwel iedere interieurstijl passen. Ze werken aan de hand van een unieke combinatie; hoogwaardige materialen en een hoge afwerkingsgraad. Hierdoor wordt het merk erkent en verkopen zij producten voorbij landsgrenzen. Ze willen zich blijven ontwikkelen om klanten te blijven verblijden met een uniek, innovatief design.  

Editor: Media team

Datum: 24-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Tekna