Knops Tuindesign, Villatuin, Exclusieve tuin, luxe, niveauverschillen

  • Erik Knops
    Advocatenhof 35
    4744 GD Bosschenhoofd

Exclusieve villatuin | Knops Tuindesign 

Deze luxe villatuin is van alle gemakken voorzien, de overkapping maakt het mogelijk dat je in ieder weertype kunt genieten van het buitenleven. Ook bevat de tuin een wellness, buitenkeuken en meerdere zithoekjes waar je ultiem tot rust kan komen.  

Niveau verschillen

In het ontwerp van deze villatuin is een ding erg opvallend: de niveauverschillen. De verschillende onderdelen van deze tuin zijn verdeeld over verschillende niveaus. Zo ligt het overdekte terras met bar hoger dan het prachtige zwembad, en ligt het lounge gedeelte weer lager dan dat. De niveauverschillen maken de tuin speels, interessant en verrassend. De villatuin wordt op deze manier verdeeld in allerlei kleine onderdelen. Ook de zichtlijnen worden op een interessante manier doorbroken door beplanting en verschillende hoogtes. 

Knops Tuindesign, Villatuin, Exclusieve tuin, luxe, niveauverschillen

Alle luxe buiten

Aan luxe is in deze tuin geen gebrek, naast het exclusieve zwembad bevat deze tuin ook een exclusieve bar die ook nog eens overdekt is, zodat je zowel met goed als slecht weer buiten kunt zitten. Een deel van de overkapping bestaat uit lamellen, deze lamellen maken het mogelijk de zon binnen te laten of juist extra schaduw te creëren. Bij neerslag kunnen de lamellen volledig sluiten zodat je veilig droog zit. Maar, hier houdt de luxe nog niet op! Deze exclusieve villatuin beschikt ook nog over een buitenkeuken! Dit is superhandig, hierdoor hoef je namelijk niet naar binnen om te koken en kun je iedere minuut van het mooie weer genieten.  

Knops Tuindesign, Villatuin, Exclusieve tuin, luxe, niveauverschillen

Exclusieve tuinen

In de tuinontwerpen van Knops Tuindesign staan beleving, harmonie, rust, en luxe centraal, dit is dan ook terug te vinden in ieder project. Met passie voor het vak werkt Knops Tuindesign toe naar vernieuwing en verbetering en zorgen zij ervoor dat de opdrachtgever dagelijks kan genieten van de tuin.  

 

Tekst: Charlotte Adriaansen 
Fotografie: Knops Tuindesign

___

___

Meer projecten zien van Knops Tuindesign?