Exclusieve villa met een modern klassiek karakter 

Vlassak Verhulst

Alles aan deze exclusieve villa is hoog, groot en omvangrijk. Deze woning is er dan ook niet één uit duizenden. Het exterieur van de woning toont een echt landhuis en het interieur voorziet in de moderne hedendaagse touch. Om deze villa te realiseren werd Vlassak Verhulst ingeschakeld. Zij hebben jarenlange ervaring met villabouw en weten hoe ze iedere woning, tot in detail en met een hoge afwerkingsgraad, vorm moeten geven. Zij zorgen dan ook voor een totaalconcept waarbij vakmanschap en kwaliteit als belangrijkste pijlers in acht worden genomen. Dit is terug te zien in het fantastische ontwerp van deze exclusieve villa.  

Mix van stijlen 

Het exterieur van deze villa kreeg een klassiek uiterlijk, maar oogt tegelijkertijd ook erg hedendaags. De schoorsteen, de vorm van het dak en het dakkapel dragen bij aan het de klassieke uitstraling. Toch passen deze elementen ook erg goed bij de donkere kozijnen, de grote ramen en het spannende lijnenspel. Deze combinatie geeft de woning een authentiek uiterlijk. Ook werd gekozen voor een minimalistisch tuindesign met voldoende groen en een fijn zwembad. Doordat het tuindesign eenvoudig is eist de exclusieve villa alle aandacht op.  

Een aantal blikvangers 

Het interieur van de woning bestaat vooral uit de kleuren zwart en wit. Door hier veelvuldig hout aan toe te voegen oogt de inrichting niet hard of stroef. Ook zorgt het hout ervoor dat het contrast tussen de twee uiterste kleuren op een prettige manier wordt verzacht. Daarnaast is binnen opnieuw de combinatie tussen de klassieke en moderne stijl te herkennen. De rustige uitstraling van het interieur wordt prachtig gecombineerd met een aantal blikvangers. Let bijvoorbeeld op het beeld van de olifant en de prachtige lamp in de hal. Het zijn deze elementen die de woning interessant maken en waardoor we kunnen spreken van een exclusieve villa.  

Editor: Media team

Datum: 14-04-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Vlassak Verhulst