tuinmeubelen, max & Luuk, borek

  • MAX & LUUK
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Exclusieve tuinmeubelen | MAX&LUUK 

MAX&LUUK is in de afgelopen tijd uitgegroeid tot een volwassen merk met een geheel eigen uitstraling. Het merk staat anno 2020 voor een rebelse look, duurzame kwaliteit en een jeugdige twist. De nieuwe collectie WEST is hiervan het klinkende bewijs. Deze collectie bestaat uit stoere lounge meubels met een zwart aluminium onderstel. De tuinmeubelen zijn eindeloos te combineren en bestaan uit zowel één-, twee-, of drie persoons modules. 

Veelzijdige tuinmeubelen

De zitelementen zijn van gekleurde weerbestendige stof gemaakt. De zittingen zijn gemaakt van quick dry foam en zijn daarom snel droog na een flinke zomerse regenbui. Ook kan de stof goed tegen invloeden van de zon. De WEST-collectie bevat ook nog een daybed en is een echte blikvanger op elk terras. Het daybed biedt royaal plaats voor twee personen en de losse armlegger tussenin biedt comfortabel steun in een zitpositie. 

Perfecte match

De zwarte aluminium tafels uit de Kick & Riff collectie is de perfecte match met de WEST-lounge meubelen. De collectie bestaat uit maar liefst drie formatie koffietafels en twee side tables. De combinatie van de twee collecties zorgt ervoor dat je volledig kunt genieten van het buitenleven! 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: MAX & LUUK

____

 

MAX & LUUK

 

____

Meer projecten zien van MAX & LUUK?