Wellness, VSB Wellness, Paul Russ

  • VSB Wellness
  • Sprenkeleind 18-20
  • 5087 LD Diessen

Exclusieve sauna | VSB Wellness

Deze exclusieve villa is gelegen in de omgeving van de Veluwe en heeft een fantastisch klassiek modern interieur gekregen, met dank aan AA+ ontwerpbureau. Werkelijk alles – van interieur tot exterieur en tuin – is specifiek voor de opdrachtgever op maat ontworpen. De opdrachtgever bestaat uit een jong gezin met opgroeiende kinderen. Voor de realisatie van hun bouwwensen zochten zij een betrokken ontwerper die de woonwensen van de grote lijnen tot in de kleinste details kon verwezenlijken. VSB Wellness kreeg de eer om de wellness te verzorgen. Zij zijn verantwoordelijk voor de smaakvolle sauna, de relaxte stoomcabine en het oogstrelende zwembad.

Verbluffend in- en exterieur

De architectuur, een smaakvolle combinatie van verschillende vormen en natuurlijke materialen en kleuren, is in combinatie met een prachtig aangelegde tuin verbluffend mooi te noemen. Ook de binnenkant met het klassiek modern interieur is een optelsom van slimme ontwerpkeuzes, natuurlijke materialen en stijlvol ingerichte ruimtes. Deze villa vormt een sfeervol en warm plaatje bij ieder seizoen en onder elke weersomstandigheden. Vooral in de koude maanden trek je je graag terug in de kelder waar je heerlijk kunt vertoeven in de ruimtes die zijn ingericht door VSB Wellness.

Wellness, VSB Wellness, Paul Russ

Aankleding

Alle wanden van de zwembadruimte zijn aangekleed met steenstrips, om deze ruimte allure te geven. Het aardse gevoel dat de stenen uitstralen zorgen ervoor dat je je even compleet kunt ontspannen. De traditionele lichtblauwe kleur van de kuip geeft een subtiel exotisch gevoel, zonder te overdrijven. De sauna heeft verschillende zithoogtes, zodat je zelf eenvoudig de hitte in kunt gaan of even kunt ontwijken. De glazen wanden zijn vakkundig aan elkaar gelijmd, zodat je geen kozijn daar nodig hebt. Deze constructie geeft de ruimte een open karakter. De stenen koker in de ruimte is zeer inventief geplaatst, want zo krijgt een functioneel element een esthetische functie. In deze kelder vind je meerdere knusse nisjes, zodat je lekker kunt relaxen tussen het gebruik van alle faciliteiten door.

 

Tekst: Dana Otten
Fotografie: Michael van Oosten

____

Thuis zwembad, VSB Wellness, Poolhouse, Vakwerk, Relaxen

____

Meer artikelen bekijken van VSB Wellness?