raamdecoratie, shutters, JASNO

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

Exclusieve raamdecoratie | JASNO

JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën waarmee je een unieke sfeer creëert in iedere ruimte van je huis. De lamellen gemaakt van het duurzame Paulownia hout laten je eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Bovendien geeft deze lichte houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. Het verschil met shutters? De lamellen trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden. Of je nu een landelijke, moderne of klassieke inrichting hebt, deze jaloezieën passen altijd in het interieur. De strandvilla in dit artikel is volledig uitgetekend door Arcas Architecture en bevat raamdecoratie van JASNO.

Ultieme vakantiewoning

De bouwheren van deze strandvilla hadden vroeger een appartement in het drukkere stadsgedeelte, maar misten toch de geborgenheid en privacy van een individuele woonplaats. Met het internationaal gerenommeerde bureau Arcas Architecture & Urbanism als bondgenoot, zetten ze er een indrukwekkende vakantiewoning neer, die aan al hun eisen en wensen wist te voldoen. Het grotere perceel bood volop de mogelijkheid om de oriëntatie van de strandvilla te optimaliseren en uit te vouwen rond een centraal terras met zwembad.

raamdecoratie, shutters, JASNO

Subtiele raambekleding

Alle ramen op zowel de onder- als bovenverdieping zijn aangekleed met zwarte raamdecoratie van JASNO. Hier is gekozen voor smalle lamellen, omdat de aankleding subtiel moet zijn. De woning ademt al zoveel schoonheid uit van zichzelf, dat hij niet opgekalefaterd hoeft te worden met aanwezige elementen. De bewoners kozen bijvoorbeeld liever voor een opvallende lamp boven de eettafel als aandachtstrekker.

raamdecoratie, shutters, JASNO

Kwaliteit en garantie

JASNO gaat voor kwaliteit en dat zie je meteen terug in hun producten. Zo trekken JASNO blinds niet krom, hebben altijd een stalen bovenbak en een trapeziumvormige onderlat. Deze onderlat valt bij gesloten toestand achter de onderste lamel weg, waardoor je geen lelijke krassen op de vensterbank krijgt. Standaard krijg je drie jaar garantie op fabricage- en montagefouten. De raamdecoratie is bovendien eenvoudig te onderhouden.

raamdecoratie, shutters, JASNO

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Jasno

___

Meer projecten bekijken van JASNO?