Keuken inspiratie, Culimaat, Exclusieve keuken, Keuken meubel, Marmeren aanrechtblad

  • Culimaat High End Kitchens
  • De Enst 7
  • 5258 BM Berlicum

Exclusieve keuken inspiratie | Culimaat

Deze prachtige woning met uitzicht over de natuur is ontworpen door Architectenbureau Kabaz. De moderne woning met warme sfeer bevat een combinatie van natuurlijke materialen en veel licht. De villa is een echte eyecatcher die verwondert maar tegelijkertijd ook aanvoelt als een thuis. Culimaat realiseerde een bijzondere maatwerk keuken voor deze warme villa. Alleen al om keuken inspiratie op te doen is een kijkje in deze keuken de moeite waard.

Moderne architectuur

De woning gelegen aan de Vinkeveense plassen, biedt de mogelijkheid om direct met de boot het water op te kunnen. Dit klinkt natuurlijk als een droom, maar de woning heeft nog veel meer te bieden. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en een sublieme indeling waardoor de woning een warme uitstraling krijgt. Daarnaast heeft de woning veel raampartijen die zorgen voor extra lichtinval. Hierdoor ontstaat er vanuit de keuken een prachtig uitzicht over de natuur.

Bijzondere keuken

De woning beschikt over een prachtige grote keuken met veel lichtinval. In het midden van de keuken staat een groot kookeiland met een prachtig marmer blad. De donkere kleur van de keuken werkt contrasterend met de lichte muren en bruine vloer. Daarnaast heeft de ruimte een warme sfeer door de keuze voor natuurlijke materialen. De keuken biedt een waar paradijs aan keuken inspiratie.

Keuken inspiratie, Culimaat, Exclusieve keuken, Keuken meubel, Marmeren aanrechtblad

Keuken inspiratie

Culimaat is dé specialist als het aankomt op high end kitchens. Voor exclusieve keuken inspiratie ben je bij Culimaat aan het juiste adres. Voor het bedrijf is alles mogelijk en niets onmogelijk. Het keukenbedrijf ontwerpt niet alleen keukens, maar unieke leefruimtes waar ook nog eens gekookt kan worden. Wil jij na het zien van deze prachtige keuken nog meer keuken inspiratie op doen? Neem dan een kijkje op de pagina van Culimaat!

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Peter Baas

____

Keuken inspiratie, Culimaat, Exclusieve keuken, Keuken meubel, Marmeren aanrechtbladg,

____

Meer projecten bekijken van Culimaat High End Kitchens?