Home fitness, Technogym, Wellness, Thuis sporten, Gezonde leefstijl

  • Technogym
  • Essebaan 63
  • 2908 LJ Capelle aan den IJssel
  • Technogym België
  • Ikaroslaan 25
  • 1930, Zaventem

Exclusieve home fitness | Technogym

Deze prachtige villa, ontworpen door Marcel Wolterinck, is van alle gemakken voorzien. Als mensen het woord fitness horen, denken ze vaak meteen aan de sportschool. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn, want wat is nou fijner dan een fitness bij je thuis. Technogym maakt dit mogelijk en zorgt voor exclusieve fitnessapparaten! Als je klaar bent met sporten, kun je in deze villa meteen door naar de wellnessruimte om helemaal tot rust te komen. De wellnessruimte en de home fitness zijn ontworpen en gerealiseerd door Technogym.

Gezonde leefstijl

Het is belangrijk om een gezonde leefstijl te hanteren en daaronder vallen natuurlijk: voeding, sporten en wellness. Dit is ook wat Technogym belangrijk vindt en daarom zetten ze zich daar voor in. In deze villa is een prachtige home fitness en wellness gecreëerd. Zo kun je je eerst even lekker in het zweet werken, waarna je kan gaan genieten in de sauna, zwembad en andere wellnessfaciliteiten. Technogym staat ook bekend om hun passende advies. Ze kijken echt naar de behoefte van de opdrachtgever en gaan daarna aan de slag met de fitnessapparaten.

Home fitness, Technogym, Wellness, Thuis sporten, Gezonde leefstijl

Prachtige wellnessruimte

De wellness staat in verbinding met het zwembad en op deze manier kunnen de opdrachtgevers nog beter genieten van de wellnessruimte. Hier is gewerkt met een prachtige donkere marmeren natuurstenenvloer die doorloopt tot de wanden. Dit in combinatie met de glazen deuren zorgen voor een exclusieve en rustgevende uitstraling.

Home fitness, Technogym, Wellness, Thuis sporten, Gezonde leefstijl

Exclusief design

Technogym is wereldwijd bekend en ze hebben al vele prachtige privé-wellnessruimtes mogen ontwerpen en realiseren. Ze staan voor innovatie en maken de fitnessapparaten niet alleen functioneel, maar zorgen voor een mooi exclusief design. Hierdoor wordt het een echt onderdeel van de woning dat gezien mag worden. Technogym luistert naar de wensen van de opdrachtgevers en creëert altijd weer een prachtige home fitness die aansluit bij de rest van het interieur.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: Peter Baas

____

Home fitness, Technogym, Wellness, Thuis sporten, Gezonde leefstijl

____

Meer projecten zien van Technogym?