Exclusieve gashaarden, gashaarden, Metalfire

  • Metalfire
  • Noorwegenstraat 28
  • 9940 Evergem
    België
  • Contact:
  • Tel.: +32 9 261 51 90
  • E-mail: info@metalfire.eu
  •  

Exclusieve gashaarden | Metalfire

Een mooie gashaard in je living geeft veel warmte en esthetische waarde. Op natuurlijke wijze vult hij de schoonheid van zijn omgeving aan. Elke exclusieve meubelwinkel begrijpt dat en heeft minstens één exemplaar in ‘huis’. In de nieuwe flagshipstore van RR Interieur prijkt een prachtig exemplaar van Metalfire. De warmte van hun architecturale gashaarden meet je niet in graden. Dankzij hun design, vakmanschap en passie stralen de creaties een zekere warmte en gezelligheid uit. Bij RR Interieur evolueert – mede door de moderne gashaard – een bezoek aan de winkel tot een ervaring in een thuis.

RR Interieur

Het is geen winkel. Het is een thuis. In de gloednieuwe flagshipstore geniet je van een unieke interieurervaring. Vanaf het moment dat je uit je auto stapt in de ondergrondse privéparking en je koffie pakt in RR lounge tot de inspirerende designreis in de winkel. Internationale collecties, tijdloze objecten en advies op maat garanderen je een hoogstpersoonlijke ontwerpervaring. De focus in hun aanpak ben jij. Stijlvol als altijd. Om deze beleving neer te kunnen zetten, hebben ze hulp ingeroepen van Grain design office voor het interieurdesign. Ook hun visie is aangescherpt. Na meer dan twintig jaar gelooft RR Interieur in de focus op hospitality en service. Ze zijn geen showroom met meubelen; ze designen leefruimtes. New RR Interieur is uitgegroeid tot een flagshipstore met allure. Dwaal langs sfeervolle inspiratiecorners, ontdek exclusive brands en laat je persoonlijk adviseren door het RR team.

Gashaarden Metalfire

Deze open gashaarden van Metalfire brengen een minimalistisch design uitgerust met een intelligente beveiliging. Ze koppelen een strak binnenwerk en zuivere lijnen, zonder zichtbaar kader. Ook is er de mogelijkheid deze volledig op maat te laten maken. Voor woningen gebouwd volgens de nieuwste bouwvoorschriften zijn een bijkomende rookterugslagbeveiliging, -gasventilator en elektrisch gestuurde afsluitbare kleppen beschikbaar, die deze combinatie perfect mogelijk en veilig maken. Metalfire’s minimalistische ontwerpen, voorzien van intelligente bescherming, zijn een echte must voor je woning.

Exclusieve gashaarden, gashaarden, Metalfire

Urban model

Het model dat bij RR Interieur is geplaatst door De Puydt haarden heet Urban. Ook over de inhoud van deze gashaard kan je vrijuit meedenken: ga je voor een gasunit met een stenen bed bestaande uit lavastenen of natuurgetrouwe houtblokken? En voor de bekleding van de brander, wil je dan houtchips, vermiculiet (heel fijn, donker grind), grijze of witte keien? De binnenplaat kan vlak zijn, maar ook met lamellen, breed of smal. Voor een ultrapersoonlijke gashaard kan je ook nog ervoor kiezen om de kast in brons te bestellen.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Cafeine

___

___

Meer projecten bekijken van Metalfire?