• Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Exclusieve buitensauna | Alpha Industries 

We hebben iets met buiten. Een jacuzzi in je badkamer is mooi, maar een jacuzzi buiten is zoveel exclusiever. En een mooie leefkeuken binnen is zeker een troef van het huis, maar een royale buitenkeuken is echt wel grensverleggend. En dat laatste is een karakteriserend begrip voor Alpha Industries, een bedrijf dat sauna’s maakt. Hun ontwerpen kenmerken zich als exclusief, extravagant en dus ook grensverleggend. Een laatst idee is de buitensauna, de Luxury-S, een intense plek buiten voor ontspanning en genot.  

buitensauna, Alpha Industries, The Art Of Living

Panoramic view  

De buitensaunavan Alpha Industries zijn modern en rechthoekig met glazen voor- en zijwanden. Die grote raampartijen zijn uiteraard bewust gekozen, zodat je een weids uitzicht hebt op buiten. De glooiende banken in twee niveaus zijn onderaan voorzien van LED-verlichting die wondermooi oplicht tussen de robuuste planken van de bank. De binnenafwerking kan in ceder, aspen of hemlock naargelang het gewenste resultaat. De overmaatse saunaoven, nodig omwille van de grote glaspartijen, brengt een unieke beleving teweeg tijdens een opgietsessie.  

buitensauna, Alpha Industries, The Art Of Living

buitensauna, Alpha Industries, The Art Of Living

On top of the world 

Het voordeel van de buitensauna is dat het geheel een los compartiment is. Daardoor heb je veel vrijheid in het plaatsen van de buitensauna. Je kan haar midden in je tuin zetten of in de hoek, wat je wil. Je kan de sauna draaien tot je het mooiste uitzicht ontvangt erin. Omdat de buitensauna wat betreft omvang niet veel ruimte in beslag neemt, kan zij ook perfect op een dakterras geplaatst worden. Het uitzicht is daarmee meteen waanzinnig! Je voelt je dan on top of the world. De Luxury-S is een enorme sfeertroef als je de sauna benut, maar ze is tevens een verrijking en een rustpunt voor in je tuin. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

thuis wellness, alpha industries, spa, ontspanning, exclusief, luxe, wellness

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?