betontegels, op maat, betonal, beton

  • Betonal
  • Koning Leopoldlaan 7, 2870 Breendonk
  •  

Exclusieve betontegels op maat | Betonal

Betonal is dé specialist als het aankomt op betontegels. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan betonproducten aan voor het hogere segment. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden het antwoord op de vraag naar duurzame betontoepassingen. Van betontrappen tot betontegels, alles is mogelijk!

Hoogwaardige kwaliteit

Voor Betonal is beton veel meer dan alleen ruw basismateriaal. Het bedrijf levert alleen betonproducten van de hoogste kwaliteit en esthetiek zonder dat de karakteristieke eigenschappen ervan verloren gaan. Op deze manier kunnen zij producten aanbieden die eenvoud en schoonheid uitstralen. Daarnaast zijn alle betontegels gemaakt van duurzame materialen.

Voor elke woonstijl

Beton past in elke werk- of woonomgeving. Welke stijl de woning ook heeft, betonproducten zijn er voor elke woonstijl. Daarnaast is beton ook steeds vaker terug te zien in het exterieur. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om de betontegels van binnen naar buiten door te laten lopen. Dit creëert een open gevoel en versterkt de ruimtelijkheid.

Betontegels voor buiten

Steeds vaker wordt de keuze gemaakt voor betonproducten in de tuin of op het balkon. Betontegels zijn niet alleen duurzaam maar ze zien er ook nog eens prachtig uit. De stijlvolle tegels zijn zowel in standaardformaten als in maatwerk verkrijgbaar. Tevens worden ze standaard voorzien van een doeltreffende vlekbescherming.

betontegels, op maat, betonal, beton

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Betonal

____

Betonal, beton, betontegels, advies op maat

____

Meer projecten bekijken van Betonal?