Exclusief zwembad, prachtig uitzicht, Nouv'eau Zwembaden

  • Nouv’eau
  • Klapstraat 10a
  • 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

Exclusief zwembad met prachtig uitzicht | Nouv’eau 

In deze prachtige tuin in België, met zicht op het bijzondere heuvellandschap van de Vlaamse Ardennen, heeft Nouv’eau een exclusief zwembad gerealiseerd. Bij het ontwerp van dit project en de realisatie ervan is veel rekening gehouden met de omgeving waarin de woning zich bevindt... 

Uitzicht als leidraad

Dit exclusieve zwembad is een niveau lager geplaatst dan de rest van de tuin waar bijvoorbeeld het terras in geplaatst. Deze keuze is gemaakt zodat het zwembad het uitzicht niet zou doorbreken. De tuin met zwembad heeft een open look en voelt ruimtelijk doordat de omgeving betrokken is bij het design. Ook wordt er een ruimtelijke uitstraling gecreëerd door de terrastegels van graniet die doorlopen tot en met de zwembad rand. Dankzij de inox boord is het namelijk mogelijk om de terrastegels door te laten lopen omdat er geen zwembadrand meer nodig is. Ook bevindt de afdekking van dit exclusieve zwembad zich onder de zwembadrand, zodat, wanneer het zwembad openligt, er geen sporen van terug te vinden zijn en niets het prachtige uiterlijk kan verstoren. 

Exclusief zwembad, prachtig uitzicht, Nouv'eau Zwembaden

Exclusief zwembad, prachtig uitzicht, Nouv'eau Zwembaden

Unieke uitrusting

Het zwembad bevat een automatisch polycarbonaat anti-alg solar afdekking in alu-kleur. De alu-kleur is, net als het inox zwembad, tijdloos en past bij de randafwerking. Ook is het zwembad uitgerust met lamellen, de lamellen capteren de warmte van de zon en geven deze af aan het zwembadwater, wat resulteert in een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten. Ook is het zeer onderhoudsvriendelijk door het anti-alg scharnier, wat voorkomt dat algenvorming ontstaat tussen de lamellen. De filterinstallatie van het exclusieve zwembad bestaat uit een hoogwaardige Pentair pomp en filtervat gevuld met een actief filter medium, namelijk glaskorrels, wat ervoor zorgt dat het water kristalhelder is. Daarbij beschikt het zwembad over een Watersens automatische chloor/pH-sturing zorgt ervoor dat het water te allen tijde voldoende ontsmet wordt zonder dat je zelf iets aan hoeft te doen. 

 prachtig uitzicht, Nouv'eau Zwembaden

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Nouv’eau

____

____

Wilt u meer projecten zien van Nouv’eau Zwembaden?