Werkblad in de keuken, Cosentino, Houten keuken, Marmer, Modern

  • Cosentino Belgium
  • Koeweidestraat 44
  • 1785 Merchtem

Exclusief werkblad in de keuken | Cosentino 

Deze bijzondere nieuwbouw villa is een echte eyecatcher. Strategie Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de villa en is van begin tot eind betrokken geweest bij het project. De villa bevat veel natuurlijke materialen, wat een van de wensen van de bewoners was. Zo bestaat de buitengevel uit zink en western red cedar en is er voor het dak gebruik gemaakt van leisteen. Ook voor het werkblad in de keuken, afkomstig van Cosentino, is gebruik gemaakt van exclusief materiaal.

Houten materialen

Direct bij binnenkomst valt meteen de witte, houten trap op die met een draai naar boven loopt. De trap is een echte blikvanger die ook prachtig van de buitenkant te zien is. Er is niet alleen gebruik gemaakt van hout voor de trap, het gehele interieur bestaat uit houten materialen. Deze materiaalkeuze zorgt voor een rustgevende sfeer in de woning.

Werkblad in de keuken, Cosentino, Houten keuken, Marmer, Modern

Werkblad keuken

De bewoners van de villa zijn echte kookfanaten, wat meteen duidelijk wordt als je de keuken binnenkomt. Er is gekozen voor een prachtig groot fornuis en hoogwaardige apparatuur. Het werkblad in de keuken is ontworpen door Cosentino en maakt de keuken helemaal af. De prachtige donkere kleur van het werkblad vormt een mooi contrast met de rest van het interieur.

Werkblad in de keuken, Cosentino, Houten keuken, Marmer, Modern

Cosentino

Cosentino levert al jaren hoogwaardige materialen uit natuursteen. Door de vele merken van het bedrijf, is er voor ieder interieur een passende oplossing. Als het nou gaat om een werkblad in de keuken of een wasbak meubel voor de badkamer, voor Cosentino is niets teveel!

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

 

____

Werkblad in de keuken, Cosentino, Houten keuken, Marmer, Modern

____

 

Klik hier voor meer projecten van Cosentino!