Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Exclusief tuinmeubilair | Borek

Een villa zoals deze zagen we zelden eerder. Het is een huis uit duizenden. RMR Interieurbouw wist een woning te ontwerpen die inspireert en een intens gevoel van ontspanning oproept. Bij een villa als deze hoort natuurlijk ook een tuin waar je je ogen uitkijkt. Borek is verantwoordelijk voor het tuinmeubilair van deze droomwoning.

Veel mogelijkheden

De indeling van de woning is bijzonder knap. De villa is groots maar oogt niet overdreven groot. Alle ruimtes vloeien naadloos en functioneel in elkaar over. Alles wat er écht toe doet bevindt zich gelijkvloers op de benedenverdieping, met uitzondering van de riante fitnessruimte in de kelder. Deze villa biedt ongekend veel mogelijkheden en plekken om helemaal tot rust te komen.

Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

Oase aan rust

In de achtertuin bevindt zich de wellnessoase. Een zwembad met een witte U-boog met een kleurrijk beeld als finishing touch. Marbella was dan ook de inspiratiebron voor de nieuwbouwvilla aangezien de bewoners hier een vakantiewoning hebben. Naast het zwembad en de sauna biedt de tuin ook genoeg zitplekken. Het tuinmeubilair, afkomstig van Borek, draagt bij aan de exclusieve uitstraling van de buitenruimte.

Buitenmeubilair, Tuin loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Tuinmeubelen

Stijlvol en tijdloos

Het buitenleven omarmen in volle glorie. Dat ultieme gevoel van genieten en vrijheid: het weerspiegelt zich in parasols en tuinmeubilair van Borek. Met stijlvolle en tijdloze producten wordt de ultieme verbintenis gelegd tussen opvallende, duurzame buitenmeubelen en het heerlijke buitenleven. Het familiebedrijf heeft al veel ervaring in het creëren van het ultieme buitenleven. Zo zijn er al diverse projecten gerealiseerd voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

 

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Dré Wouters

___

Meer projecten bekijken van Borek?