Exclusief tuinmeubilair, tuinmeubilair,Borek

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Exclusief tuinmeubilair | Borek

Op een prachtige locatie in Vught, dicht bij het gezellige Den Bosch, ligt een mooie rietgedekte villa met grote tuin verscholen in het groen. Een comfortabel familiehuis waarin je op de bank naar een spannende film kijkt of bij een knisperend haardvuur in de buitenkeuken het glas heft. Tijdens de verbouwing is het oude huis gestript tot een casco van beton en staal. De villa heeft een eigentijdse uitstraling met enkele klassieke elementen zoals de hoge gevelplinten, de maatvoering van de ramen, het rieten dak met een flinke overstek en de gepotdekselde zwarte planken tegen de garage. Deze overstek biedt ruimte aan een gigantisch overdekt terras dat is aangekleed met het exclusieve tuinmeubilair van Borek.

Exclusief tuinmeubilair, tuinmeubilair,Borek

Optimale tuinbeleving

Studio REDD mocht een tuinontwerp maken waarin het gevoel dat je hebt op de golfbaan terugkomt. Om in deze tuin het gevoel van weidsheid van een golfbaan over te brengen, hebben ze een groot golvend gazon aangelegd. Daarmee hebben ze het zwembad en het terras aan de woning gekoppeld. Het was best een uitdagend project, want veel bomen op het perceel moesten behouden blijven. Deze bomen zijn belangrijk voor het aanzicht en het karakter van de omgeving. Ze hebben geprobeerd ze zoveel mogelijk in te passen en hebben vervolgens – door het patroon van ronde lijnen – van voor naar achteren alles aan elkaar gekoppeld.

Exclusief tuinmeubilair, tuinmeubilair,Borek

De perfecte buitensetting

Het aankleden van het terras voelde als de puntjes op de ‘i’ zetten. Huis af, tuin klaar en nu nog de perfecte buitensetting creëren. Het tuinmeubilair van Borek is ambachtelijk en comfortabel, kwalitatief en duurzaam. De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Elk seizoen weer ontwerpen ze uiterst smaakvol tuinmeubilair en bijpassende parasols. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

___

Meer projecten bekijken van Borek?