• Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Exclusief stoombad voor al je zintuigen! | Alpha Industries  

Alpha Wellness Sensations houden eeuwenoude tradities van de beste thermische praktijken in stand en verbeteren ze waar nodig. Eén van de meest bekende niet alleen in Centraal-Azië, maar ook in Europade hamam. Baden in vochtigheid zijn de middelen van het reinigen van het lichaam voor eeuwen, maar het gaat niet alleen over fysieke zuiverheid. Ook over mentale zuiverheid komt aan bod. Een bezoek aan dit stoombad is een traktatie voor alle zintuigen en is gericht op de helende krachten van warmte, het pure plezier van water, plus zuivering en ontspanning.  

Italiaans design

Stoombaden ontstonden dicht bij Napels in Italië, in het landschap gevormd door de lavaspuwende vulkaan van de Vesuvius. Dit was het uitgangspunt bij de creatie van model Vulcano. Ze maken de banken en het achterste gedeelte van marmer. De muren zijn gemaakt van harsvellen die licht inlaten; ze roepen de sfeer van vers gloeiende lava op. Het plafond, versierd met Venetiaans stucwerk, is de kers op de taart van deze stevige en traditionele stoomruimte. 

Complete revitalisatie

Geniet van de creatieve rondingen van dit speciale stoombad. Dit is de allereerste stoomruimte met loungebanken! Deze ergonomische stoelen nodigen je uit om te gaan liggen in plaats van te gaan zitten. Het vrijwel onzichtbare afvoer- en zuigsysteem dat in de banken is geïntegreerd, zorgt ervoor dat er geen water in de leiding blijft, waardoor het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Stoom doordringt jouw huid door het licht van de glazen ledlampen. Dit magische effect wordt verder versterkt door ontspannende aroma’s die automatisch worden verspreid. Het resultaat: een ervaring die al je zintuigen raakt en je lichaam van binnen en van buiten revitaliseert. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?