DJS Hekwerken

Exclusief hekwerk | DJS Hekwerken

 Een stijlvol pand verdient een stijlvol entree. En als we het over stijlvolle woningen hebben past deze villa zeker in het rijtje. Het exclusieve hekwerk bij de entree van de woning is doet de woning dan ook eer aan.

Warme en natuurlijke sfeer

Deze landelijke woning heeft door haar rieten dak een warm en natuurlijk uiterlijk. Het blendt mooi samen met de natuurrijke omgeving waarin het huis is geplaatst. Deze warme en natuurlijke sfeer wordt voorgezet in het interieur, gerealiseerd door Herman Peters Interiordesign, waar het gecombineerd wordt met strakke en moderne elementen. Dit zorgt voor een prachtig geheel.

DJS Hekwerken

Een veilig thuis

De warmte van de woning zorgt ervoor dat het bij binnenkomst voelt als een warm deken die om je heen wordt geslagen. In dit huis is het echt thuiskomen, precies wat de woning zo siert volgens de bewoners. Het voelt er veilig. Om dit gevoel te behouden is er een poort voor de woning geplaatst. Een exclusief hekwerk dat niet alleen dient voor veiligheid maar ook nog eens een prachtige toevoeging is aan het gehele design van de woning en het perceel. De vormgeving van het hekwerk is dan ook een uniek ontwerp.

Unieke hekwerken

DJS Hekwerken is een uniek bedrijf op het gebied van exclusieve hekwerken. Alle werkzaamheden vinden plaats in de eigen werkplaats van het bedrijf. Hier worden de hekwerken compleet met fundering, gemonteerde poort en elektrische componenten ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de hekwerken in hun geheel klaar zijn om te plaatsen bij de klant. Dit is dan ook binnen een dag gebeurd.

DJS Hekwerken

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

DJS Hekwerken, hekken, poorten

____

Wilt u meer projecten zien van DJS Hekwerken?